Nordic Corner

När det kommer till snygga tavlor och affischer så har Nordic Corner något för alla hem. Motiven följer de senaste trenderna och är mycket prisvärda alternativ för den som vill dekorera sitt hem. Med Nordic Corner blir varje hem unikt.

Nordic Corner

När det kommer till konst och design som ska pryda hem eller andra lokaler så har Nordic Corner allt man kan tänka sig. Motiven föreställer illustrationer av kartor, fotografier, geometriska figurer och citat. Det här varumärket kan komma till användning när du vill dekorera ditt hem unikt!

Alla motiven som ingår i kollektionerna av Nordic Corner är ämnade att följa de hetaste trenderna inom konst och design på väggarna. Det här innebär alltså att Nordic Corner inte själva ser sig som trendsättare. Alla deras affischer och prints är av högsta kvalitet för att hålla sig snygga så länge som möjligt. Just därför är alla motiven tryckta på FSC-certifierat papper, vilket innebär att företagets pappersvaror följer regler och restriktioner för att visa hänsyn för klimat och miljö. Alla motiven är väl utvalda för att passa både färgsättning och heminredning när det kommer till vad som är det hetaste modet. Det finns även många olika storlekar och former att välja mellan, så att den som inreder kan välja något som passar in perfekt på den önskade ytan på väggen. Tavlor är en stor del av helhetsintrycket som man får när man stiger in i ett rum, därför är det viktigt att man kan välja något som passar perfekt.

Om du vill inreda ditt hem modernt, men ändå unikt så har Nordic Corner motiven för dig. Det finns väldigt många olika affischer och tryck att välja mellan och eftersom alla är tryckta på FSC-certifierat papper, så kan du handla med gott samvete. Företaget vill att alla människor, oberoende av var man bor eller vad man har för budget, skall kunna pryda sina hem med snygg väggkonst. Design är något som Nordic Corner verkligen brinner för.