Erbjudande! Handla för över 2000 kr och få Vitvinsglas 4-pack på köpet! Gäller t.o.m. 27/5.

Varumärken O-R med populära och klassiska köksprodukter

Här finns välkända varumärken som erbjuder allt för ditt kök. Bland några kända varumärken finns svenska Rörstrand som sedan 1726 har gjort kvalitativt porslin som serviser, tallrikar och muggar i elegant, tidlös design som kan gå i arv i generationer. Rosenthal från Tyskland är ett annat välkänt varumärke som har ett brett sortiment av högkvalitativt glas och porslin i klassisk och stilren design såsom matserviser, tallrikar, koppar och glas. Här finns även svenska Orrefors som sedan 1898 producerar bruksglas och konstglas i kristall i elegant och tidlös design. Här på KitchenTime hittar du allt ifrån vinglas till karaffer och skålar. För servering finns även Robert Welch som erbjuder ett brett sortiment av bestick och bestickset av mycket hög kvalitet i tidlös design.

Du hittar ett stort sortiment av praktiska och högkvalitativa produkter för ditt kök i stilren och unik design från Rosendahl. Även tyska Rösle erbjuder olika köksredskap i främst kvalitativt rostfritt stål. Letar du efter klassiska gjutjärnsprodukter av högsta kvalitet finns det här från svenska Ronneby Bruk som gör bland annat grytor och stekpannor i gjutjärn som passar i alla kök och håller i generationer.
Flera kända varumärken som producerar ett brett sortiment av funktionella och kvalitativa köksartiklar och hemelektronik som underlättar köksarbetet är OBH Nordica och Philips som erbjuder alltifrån köksmaskiner och stekpannor till kaffebryggare och mixers. Andra märken som tillverkar kökselektronik i stilren design är Russel Hobbs och Princess.