Rabbit

Populära produkter

Vertical Korkskruv Svart

Rabbit

Vertical Korkskruv Svart

699 kr
Vinfläcksborttagningsspray 110 ml

Rabbit

Vinfläcksborttagningsspray 110 ml

149 kr

Rabbit

Rabbit grundades 1983 och är idag ett väldigt framgångsrikt nordamerikanskt varumärke med sortiment av vinprodukter och barredskap. I Rabbits sortiment hittar du allt från vinkorkar, vinförlsutare, karaffer, cocktailshakers och andra barredskap.

HISTORIA
Sedan Rabbit grundades 1983 har företaget varit framgångsrika i sin branch och de har en bred distribution då deras produkter finns att köpa över hela världen. Rabbit erbjuder alltid innovativa produkter och det hela började med deras original korkskruv. På senare år har även en elektrisk korkskruv lanserats och frysbara whiskeyglas, vilket visar att Rabbit lever upp till sitt rykte om att vara innovativa. 2013 var företaget det ledande nordamerikanska företaget med produkter för servering och mätning.

HUR KAN DU FÅ LÄNGRE HÅLLBARHET PÅ DITT VIN?
Det finns smidiga sätt att bevara en öppnad vin- eller champagneflaska extra länge. Rabbit har flera olika smarta vinåterförslutare och champagneåterförslutare i sitt sortiment som gör det möjligt att hindra luft från att få kontakt med vinet, vilket gör att en oxidation(jäsning) kan förhindras. Detta gör att du inte behöver vara rädd för att öppna en ny vinflaska utan att dricka upp hela, då du bara behöver använda en vinförslutare när vindrickandet är över och spara det överblivna vinet till ett senare tillfälle.