RED

RED belysning kommer från det kända varumärket Rendl Light Studio som tillverkar belysning för alla rum i hemmet. Produkterna från RED har en modern design och är tillverkade av hög kvalitet.

Palea vägglampa

RED

Palea vägglampa

949 kr
Astromet pendel

RED

Astromet pendel

2 195 kr
Treeza LED pollare

RED

Treeza LED pollare

1 400 kr

RED

När du inreder ditt hem med belysning från RED har du nästan obegränsade möjligheter att skapa hemmiljön precis som du vill ha den. Här finner du alla typer av lampor att belysa hemmet med och förutom den praktiska aspekten är lamporna från RED unika inredningsdetaljer.

Rätt belysning skapar en trivsam hematmosfär. Tänk inte bara på lampan som en ljuskälla utan som en fin inredningsdetalj. Välj bland alla fina lampor vi har från designmärket RED. Lys upp mörkret med olika modeller av taklampor, både taknära och pendlar, runda och fyrkantiga plafonder och spotlights av olika slag. När det kommer till vägglampor finns här, utöver vanliga modeller, även infällda varianter. Vi har även lampor för små och stora bord. Det har blivit allt vanligare att smycka sina ytor utomhus med fin belysning som en dekorativ detalj. Utomhusbelysning ger det första intrycket av bostaden och här kan du bestämma vilke intryck som ska förmedlas. Om du är på jakt efter belysning för din altan, terrass eller trädgård har vi det du behöver. Här finns spotlights för marken, pollare och väggbelysning. Rätt ljussättning i ett hem är viktigt och RED är experter på belysning. Lampor hjälper till att skapa det perfekta helhetsuttrycket.

Belysning är viktigt i varje hem då det påverkar både funktionalitet och trivsel. Vi klarar oss inte utan lampor hemma och då är det lika bra att passa på och köpa snygga sådana när du inreder eller förnyar ditt hem. Med lampor från RED kan du enkelt sätta den stil du önskar på ditt hem. Här hittar du stilfull och trendig belysning från RED som du behöver för hemmets alla rum.