Allt för köket från kända varumärken på S hos KitchenTime

Hos oss på KitchenTime hittar du här allt för ditt kök bland kända varumärken inom områden som matlagning, servering och inredning för köket. Ett av de mest hållbara material som finns för köksredskap är gjutjärn, vilket Skeppshult Gjutjärn har lång erfarenhet av som tillverkar gedigna, funktionella gjutjärnsprodukter av högsta kvalitet. I sortimentet finns allt från stekpannor, grytor och fondueset till saltkvarnar och pepparkvarnar i tidlös, stilren design. Även Staub som är ett världskänt franskt företag tillverkar högkvalitativa produkter i främst gjutjärn och keramik. Produkterna finns i många attraktiva färger och kombinerar traditionell fransk stil med modern design. I gjutjärn finns grytor, pannor och kastruller och i keramik finns pajformar, ugnsformar och serveringsskålar som alla är mycket funktionella och användarvänliga.
Ett varumärke som gör vackra produkter i metall av högsta kvalitet i elegant och tidlös design är Skultuna som grundades 1607 av Kung Carl Gustav IX. Hos oss på KitchenTime hittar du i sortimentet vackra skålar, ljusstakar, ljuslyktor och brickor. 

Är du ute efter köksmaskiner som underlättar matlagningen och köksarbetet hittar du här Severin som är en av Europas största tillverkare av elektriska hushållsmaskiner av hög kvalitet med klassisk design. Även Sharp har ett brett sortiment av hushållsprodukter och Smeg som erbjuder köksprodukter i en mycket elegant och snygg design. I sortimenten från dessa varumärken hittar du köksprodukter som citruspressar, kaffekvarnar, vattenkokare, köksassistenter och brödrostar.