Siemens

Siemens

Siemens är en anrik tysk koncern som grundades 1847 och är idag ett av världens ledande vitvarumärken. Siemens vill skapa en extraordinär och inspirerande produktupplevelse för användaren. Fokus ligger på genomtänkta funktioner och produkterna har en stilren och tidlös design som passar alla.

SIEMENS VISION
Med visionen ”Framsteg i människans tjänst” vill Siemens driva utvecklingen framåt med smarta teknologiska lösningar och innovationer.  Siemens tillverkar många produkter för köket i klassisk design som underlättar köksarbetet. Inom kategorin köksmaskiner finns Siemens skärmaskin i metall med rostfri sågtandad klinga som gör den precis och flexibel med funktioner för att kunna uppnå det perfekta skärresultatet.

VÄLLAGAD MAT= FLERA TIMMAR I KÖKET?
Idag är vi mer medvetna än någonsin om vad vi stoppar i oss och vi ägnar mer tid åt att läsa recept, följa matbloggar och läsa om vad andra lagar för mat på sociala medier. De flesta av oss har en riktigt tidspressad vardag och har inte tid att ägna flera timmar åt matlagning. Siemens försöker att möta detta behov och ta fram innovationer som bidrar till att matlagning blir smidigare och mindre tidskrävande. Kortare tid i köket behöver inte betyda att maten inte håller samma kvalitet som vid längre tillagningstid.

VARIOSPEED
Siemens har kommit med en ny matlagningsfunktion till deras ugnar, vilken kallas för variospeed. Denna inställning gör att tillagningstiden blir förkortad trots att samma resultat och kvalitet uppnås. Tillagningstiden förkortas med hela 50%.

INBYGGNADSSERIEN

Siemens har tagit fram en inbyggnadsserie för att bidra till att ditt kök blir mer stilrent och dina vitvaror blir mer dolda och integrerade i köket. Produkterna i denna serie passar bra ihop med varandra vilket gör att du kan placera dem efter eget önskemål. Ugnarna i denna serie har en TFT-display med touchskärm vilket gör att du snabbt och enkelt kan ställa in de olika inställningarna.

SIEMENS FLÄKTAR
Siemens har flera olika kvalitetsfläktar och de ger följande råd vid val av fläkt:
1. Välj en fläkt med design och modell som matchar ditt kök.
2. Ta reda på hur högt fläkten arbetar, en tystlåten är att föredra.

3. En fläkt som avlägsnar matos och fett är att föredra.
4. Din framtida fläkt bör även vara enkel att rengöra.