Skip Hop

Skip Hop

Skip Hop är ett New York-baserat företag som tillverkar barnprodukter. Företaget söker ständigt nya smarta lösningar och förpackar funktionalitet i rolig och fin design. Hos oss hittar du Skip Hops serveringsartiklar för barn i alla möjliga roliga färger och former!

SKIP HOPS PROUKTER
Skip hops produkter är både funktionella med en kreativ och inbjudande design. Här på Kitchentime hittar du till exempel olika tallrikar från deras zoo-kollektion där varje tallrik föreställer ett specifikt djur. Vi har till exempel en söt tallrik med enhörningsmotiv. Denna tallrik har två olika fack för att mat ska kunna läggas upp separat på tallriken, exempelvis ett fack för potatismos och ett för fiskbullar. Dessa tallrikar är fria från BPA, PVC och Ftalater. Denna tallrik representerar Skip hops värderingar och vision genom dels dess praktiska funktion, dess unika design, samt att den är fri från farliga ämnen, vilket Skip hop anser vara otroligt viktigt just eftersom deras produkter ska användas av barn.

HISTORIA
Året var 2003 när Ellen och Michael Diamant som nyblivna föräldrar insåg att utbudet av blöjhinkar var oerhört begränsat. Därför bestämde sig paret för att skissa på en hink som var moderiktig samtidigt som den var funktionell och lätt att använda. Där och då föddes ”The duo diaper bag” och detta blev grunden till företaget Skip hop. Ellen är art director i grunden och har en passion för innovation och har tidigare jobbat med marknadsföring. Michael har en bakgrund som egenföretagare inom teknik och var därför van att hitta nya lösningar och möjligheter. Både Ellens och Michaels kunskaper och innovativa inställning har gjort att Skip hops produkter har blivit otroligt uppskattade, och Skip hops vision är att deras produkter ska skapa en balans mellan funktion och design.


FÖRETAGSKULTUR
Skip hop anser att det inte finns något problem som de inte kan lösa och det är just denna kreativa inställning som definierar Skip hopps företagskultur. Skip hopp vill se saker från nya perspektiv och utmana dem själva till att ständigt skapa bättre produkter för stora och små!