Stact

Populära produkter

Vinställ Blackout 28,5x36,5 cm

Stact

Vinställ Blackout 28,5x36,5 cm

1 399 kr
Vinställ Gray Oak 28,5x36,5 cm

Stact

Vinställ Gray Oak 28,5x36,5 cm

1 399 kr
Vinställ Citrus Green 28,5x36,5 cm

Stact

Vinställ Citrus Green 28,5x36,5 cm

1 399 kr

Stact

STACT är ett kanadensiskt varumärke som säljer moderna och vackra vinställ i klassiska träslag, och även i mer utstickande färger så som orange och grön. Med en vinhylla från STACT kan du på ett elegant och snyggt sätt förvara och fronta dina favoritviner i ditt hem.

VISION
STACT vill bidra med vinförvaringslösningar av högsta kvalitet som både är enkla och vackra och som förgyller ditt hem. I Sverige är det många som har en egen vinsamling, men dessa presenteras inte alltid på ett tilltalande eller praktiskt sätt. Med en vinhylla från STACT blir det möjligt att fronta sina viner på ett snyggt och inspirerande sätt!

HISTORIA
Det hela började med att STACTs grundare Jamie Kasza, som den vinkonässor han är, ville hitta ett vinställ med både mångsidighet och elegans. Detta tycktes vara omöjligt att hitta på marknaden och därför började han själv att producera vinställ med dessa attribut.

STACTs olika vinhyllor designas I USA och speglar en balans mellan användarvänlighet, enkelhet och design. STACTs vinställ är enkla att montera och har en modern design som kan lyfta vilket rum som helst. Idag har STACT sålt tusentals av deras vinställ I både USA och I Europa. STACT är idag kända världen över som "Pionjärer inom modern vinförvaring" tack vare deras moderna design och praktiska modell som går att variera I massor av olika kombinationer.

VINSTÄLL FRÅN STACT
STACTs vinställ har en praktisk moduluppbyggnad och en vacker design. Vinställen är formgivna av Eric Pfeiffer och vinställens design är minimalistisk och kan passa I alla hem då de finns I många olika färger. STACTs vinställ köps av både vinklubbar, restauranger och privatpersoner och det är deras eleganta stil som tilltalar köparna. Ett vinställ rymmer 9 stycken vinflaskor och med en förlängning kan de rymma 3 flaskor till. Vinställets yta är utbytbar vilket gör att du själv kan välja färg på ditt vinställ.