Erbjudande! Handla för över 2000 kr och få Vitvinsglas 4-pack på köpet! Gäller t.o.m. 27/5.

Åviken

Populära produkter

Rånjärn 908

Åviken

Rånjärn 908

417 kr
Åviken Strömkabel till 904/905

Åviken

Åviken Strömkabel till 904/905

142 kr
Våffeljärn Enkelt 907

Åviken

Våffeljärn Enkelt 907

398 kr
Våffeljärn Dubbelt 906

Åviken

Våffeljärn Dubbelt 906

714 kr
Värmeplatta 801

Åviken

Värmeplatta 801

623 kr

Åviken

Åviken våffeljärn får om och om igen högsta betyg på bäst-i-test-undersökningar. Är du ute efter ett högkvalitativt våffeljärn som alltid levererar fantastiskt frasiga och goda våfflor finner du det här. Åviken erbjuder olika sorters våffeljärn och rånjärn, både enkla och dubbla som gör klassiska mönster och hjärtformade våfflor. Våffeljärnet är en köksapparat som är mycket enkel och smidig att använda för att göra de ständigt populära skandinaviska våfflorna.

Åviken producerade sitt första elektriska våffeljärn i början av 50-talet. Både design och teknik förbättrades under åren och under 70-talet producerades det första dubbel-våffeljärnet med fyra hjärtan. I början av 80-talet förflyttades produktionen till Samhall AB som 1991 patenterade ett nytt singel-våffeljärn som senare utvecklades till Åviken 905 dubbel-våffeljärn under mitten av 90-talet. Våffeljärnet 905 från Åviken är en av de mest kända våffeljärnen i Skandinavien idag med en kvalitet som är bättre än någonsin. 

VÅFFELJÄRN & RÅNJÄRN MED KLASSISKA MÖNSTER

I Åvikens sortiment på KitchenTime hittar du flera av varumärkets klassiska våffeljärn och rånjärn som lätt kan bli en av kökets favoriter. Att göra våfflor i dessa klassiska våffeljärn går snabbt och smidigt. Det tar endast några minuter för ett dubbelvåffeljärn att bli varmt och cirka 2 minuter att grädda jämna och perfekt frasiga våfflor. Rån och våfflor är perfekt att kombinera med din egen favoritsylt, glass eller grädde och bär.

Våffeljärnen 905 och 906 dubbel från Åviken rymmer två klassiska hjärtformade våfflor. Plattorna är gjorda i aluminium och har en non-stick beläggning som gör att våfflorna inte fastnar och järnet enkelt att rengöra. I sortimentet finns även det traditionella enkla våffeljärnet som gräddar en våffla i taget och ger fem stycken små hjärtan. Våffeljärnen ger lika jämt och bra resultat varje gång och har även en indikator som visar när järnet är redo för användning. 

Du kan även göra hemmagjorda klassiska rån med Åvikens rånjärn med vackra mönster. Rånjärnet 908 i rostfritt stål har plattor med ett klassiskt mönster från 1700-talets Norge. Rånjärnets plattor är gjorda i aluminium som gräddar rånet jämt och fint och ger det ett vackert mönster och har non-stick egenskaper som gör att rånet inte fastnar. Rånjärnet ger ett cirkelformat vackert rån och modellen 903 ger tre stycken rån per gräddning. Du kan rengöra ditt våffeljärn eller rånjärn med en mjuk, lätt fuktad trasa och lite diskmedel. Järnen kan smidigt förvaras på högkant och tar därför lite plats i köksskåpet.