Wesco

Kickboy Svart 40 L

Wesco

Kickboy Svart 40 L

2 295 kr

Wesco

Sätt färg på ditt hem med en ikonisk pedalhink, brödbox eller annan köksaccessoar från Wesco.I Wescos sortiment hittar du allt ifrån färgglasa sopkorgar till produkter både för kök och badrum. Wescos produkter är originella och färgglada, vilket är något utav deras signum. Baseboy, Pushboy, Kickboy, Kickmaster eller en klassisk pedalhink gör bortförandet av ditt skräp och hushållsavfall lite roligare och elegantare. Wescos erbjuder smarta förvaringslösningar för smör, socker, bröd, med mera i trendiga färger.

HISTORIA
Wescos historia tar sin början i 1920-talets USA. USA är landet där drömmar blir sanna, men tyvärr är Usa även ett land med stora volymer av sopor. Det var alltså med detta som bakgrund som Wesco startades. De sålde från början papperskorgar i olika färgglada färger- vilket kanske skulle uppmuntra befolkningen till att slänga sopor där de hör hemma. Tack vare Wescos expertis inom metallproduktion kunde de förnya den amerikanska sopkorgen och ge den en ny design, en ny utformning och en helt ny utstrålning. Denna produkt döptes till ”Pushboy” och blev den första i en stor designfamilj innehållande över 20 olika designprodukter. Företaget hämtar än idag mycket inspiration från just USA, vilket reflekteras i deras olika produktdesigner. Unika produkter med olika färger är något som symboliserar Wescos olika produkter. Tidigare var papperskorgar tråkiga och färglösa, men Wesco gjorde dem istället till färgglada och tilltalande och många har deras papperskorgar från Wesco väl synliga eftersom de anses vara en snygg inredningsdetalj.

WESCOS PRODUKTER
Wesco tillverkar produkter i metalL enligt en traditionell metod vilket gör att deras produkter blir en kombination av tysk kvalitet, modern och lyxig design, och funktionalitet. Wesco erbjuder idag designprodukter i form av både olika papperskorgar och köksaccessoarer. Alla Wescos produkter är färgglada och i klassisk retro-stil samtidigt som de också utstrålar en modernitet, vilket ger produkterna ett unikt uttryck.