Westmark

Gasbrännare - Küchenprofi

Westmark

Gasbrännare - Küchenprofi

330 kr
Manuell Köttkvarn

Westmark

Manuell Köttkvarn

531 kr
Kampanj
Ost- och smörportionerare
-19%

Westmark

Ost- och smörportionerare

199 kr
162 kr
Kampanj
Westmark Gurkdekorerare
-18%

Westmark

Westmark Gurkdekorerare

80 kr
66 kr

Westmark

Det tyska varumärket Westmark startade produktionen av sin kända potatisskalare "Famos" för över 50 år sedan, och är idag ett känt varumärke inom kategorin köksprodukter. Westmark producerar idag fler produkter än bara potatisskalare, och har bland annat populära grönsaksskivare, bärpressar och salladsslungor i sortimentet. Gemensamt för alla produkter är att de är smarta produkter som enkelt löser en syssla i köket som utan redskap vore antingen pillig eller krånglig. Med användning av en produkt från Westmark klarar du av matlagningsmomentet snabbt och smidigt då de erbjuder alla de redskap som du kan tänkas behöva om du så ska göra en sallad, vegetarisk lasagne, soppa ,eller potatis och rotfrukter i ugn. Westmarks ledord är ”Högsta kvalitet med trend och tradition”, vilket deras tyska kvalitetsprodukter kan anses reflektera väl.  

TRADITION
Westmarks resa började med deras potatisskalare ”Famos” som lanserades för mer än 50 år sedan. Potatisskalaren har revolutionerat matlagningen och de allra flesta av oss har en eller två potatisskalare hemma hos oss. Westmark erbjuder ett brett utbud av smarta och praktiska köksredskap och hushållsartiklar. Traditionen på Westmark är sådan att de producerar de allra flesta av deras produkter själva, i staden Elspe som ligger 100km öster om Cologne. Här arbetar Westmarks team som består av erfarna anställda med mycket erfarenhet inom plast och metallproduktion vilket bidrar till att stora kvantiteter av hållbara och pålitliga produkter tas fram för försäljning dag efter dag. Westmark har ca 80 anställda i Elspe och ett mindre team på 10 specialister, vilka bland annat tillverkar Westmarks korkskruvar och nötknäckare som är av hög kvalitet och som är väldigt populära välden över.

GALLANT SERIES
Serien Gallant innehåller produkter av värmetålig polyamide och produkterna är tillverkade i Tyskland i Elspe, vilket är Westmarks högkvarter. Redskap i denna serie är tvåfärgade med ett mjukt grepp samtidigt som de har en snygg design och god funktionalitet. Denna serie har blivit kompletterad med 20 köksapparater som innefattar de mest populära köksredskapen så som potatisskalare, penslar för bakverk, äppelkärnare, kiwiskalare, med mera. Ordet gallant betyder ”uppvaktande man”, och vem vill inte ha en uppvaktande man i köket? 

GENTLE SERIES
För att kunna ge kunder en omväxling av produkter skapades serien Gentle. Produkter i denna serire skiljer sig från serien Gallant genom redskapens funktionella delar i metall. Denna serie innehåller produkter så som appelsinskalare, potatis och grönsaksskalare för vänsterhänta, zestjärn, med mera. Serien ger en liknande bredd av produkter som även serien Gallant har, vilket gör att Westmark erbjuder massor av snygga redskap med olika användningsområden.