WILFA

Populära produkter

Visar 40 av 59 artiklar

WILFA

Wilfa är ett norskt företag som grundades 1948 och är idag en av de ledande leverantörerna av små elektriska produkter till tusentals hem. Wilfas ambition är att bli bäst på nordiskt kaffebryggande och förutom kaffebryggare ägnar sig även Wilfa åt våffeljärn, vattenkokare, riskokare och smörgåsjärn som du hittar här på Kitchentime. Wilfa-varumärket med många järn i elden!

KAFFE- DEN NORDISKA TRADITIONEN
Wilfa värdesätter vår nordiska tradition och särskilt när det kommer till kaffe och traditioner kring kaffedrickandet. Kaffe är det första som vi dricker på morgonen, kanske att det blir några fler koppar under dagen, och en till kopp till kvällen ( vilket gäller de av oss som kan sova efter kaffedrickande förstås). Poängen är att vi i norden dricker otroligt mycket kaffe. Vissa av oss klarar inte av att ta tag i dagen innan vi har fått i oss en kopp kaffe. Kaffe har länge varit något som många av oss inte kan leva utan, och vi vill njuta av våra värdefulla kaffekoppar till det yttersta. En kaffebryggare kan ha otrolig inverkan på hur bra ditt kaffe blir och Wilfa vill att en kaffekopp från deras kaffebryggare ska vara av utmärkt kvalitet.

WILFA BLACK
Wilfa har arbetat i över 50 år med att bidra till kaffedrickandet världen över och de arbetar alltid med målet att förgylla varje liten kaffestund. Wilfa har lanserat en serie kallad ”Wilfa Black” där de tillämpat all deras passion, kunskap och deras ambition för att skapa den perfekta kaffebrygaren. I denna serie har de tagit hjälp av Tim Wendelboe som är en av världens mest omtalade och inflytelserika barista. Resultatet av att Wilfa och Tim Wendelboe slog sina kloka huvuden ihop blev kaffebryggare som  lyckas med att skapa det fantastiska nordiska kaffet.

SNABBAST
Wilfas kaffebryggare är bland de snabbaste på marknaden och de lyckas uppnå önskade temperaturer snabbt och med precision. Den mest optimala hastigheten har noga tagits fram för att främja kaffet, snabbhetet har inte fått bli på bekostnad av kaffets kvalitet, vilket Wilfa har varit noggranna med.

BÄST I TEST
Wilfa är även kända för sina våffeljärn och har fått motta utmärkelsen ”bäst i test” för deras singeljärn ”Hjärta” med motivationen att våfflorna blir perfekt frasiga och att våffeljärnet samtidigt är användarvänligt med en smart utformning. Våffeljärnet ser även väldigt exklusivt ut jämfört med andra våffeljärn i samma prisklass.