Zack

Populära produkter

Vinställ Aldo (basmodul)

Zack

Vinställ Aldo (basmodul)

346 kr
Bricka fyrkant COLLO
-40%

Zack

Bricka fyrkant COLLO

529 kr
315 kr
Kaffemått Vico

Zack

Kaffemått Vico

121 kr
Champagnestop STELLA
-28%

Zack

Champagnestop STELLA

239 kr
171 kr
Snacksskål Lomas 10 cm
-31%

Zack

Snacksskål Lomas 10 cm

249 kr
171 kr
Paraplyställ ATACIO H 52 cm
-43%

Zack

Paraplyställ ATACIO H 52 cm

2 349 kr
1 339 kr
Väggklocka APOLLO Ø 30 cm

Zack

Väggklocka APOLLO Ø 30 cm

995 kr
Ostrivare PARNA

Zack

Ostrivare PARNA

449 kr

Zack

ZACK är en sammanslagning av flera olika företag som specialiserar sig på designade produkter i rostfritt stål. Företaget strävar efter att vara först med det senaste vad gäller modern design kombinerat med funktionalitet. Med produkter från ZACK får du inte bara behändiga hjälpredor till köket, utan även modern design för ditt kök och hem ZACK visar sig sta¨ndigt vara trendsa¨ttande med sina rostfria kollektioner och a¨r ett av de fra¨msta varuma¨rkena inom heminredning. Under flera a°r har ZACK varit bland Euro- pas ledande leveranto¨rer av specialiserat rostfritt sta°l. ZACKs sortiment består av allt ifrån tidningsställ, kaffebryggare, fruktkorgar, och oljelampor och all design har blivit framtagen av duktiga formgivare.

HISTORIA
Företaget grundades 1985 med två samarbetspartners, ZACK BeNeLux och ZACK Scandinavia. ZACK blev snabbt en ledande leverantör vad gäller produkter för hem och kök i rostfritt stål. ZACKs designers presenterar årligen deras nya trendiga produkter för allmänheten vid stora mässor som hålls i bland annat Paris, Milano och Frankfurt.

GESA MEEDER
En av ZACKs formgivare som började att skapa för ZACK redan år 2000 är Gesa Meeder som arbetar med produkter i rostfritt stål och enligt henne är det viktigt att värdera materialet och anpassa detaljer och kontraster efter det rostfria stålet för att få till ett klart formspråk. När hon arbetar med rostfritt stål är det viktigt för henne att understödja materialet med dess värdefulla enkelhet med riktade detaljer och kontraster och då alltid ha ett klart och reducerat formspråk.Gesa Meeder arbetar sedan år 2000 som produktdesigner hos ZACK.

DANIEL KUHLWETTER
En annan framstående formgivare inom ZACK är Daniel Kuhlwetter. Daniel har under sin karriär arbetat med en stor variation av material. Daniel designar sedan år 2014 produkter för ZACK och han anser att rostfritt stål är ett bra material att arbeta med tack vare dess långa hållbarhet och dess höga kvalitét.