Zyliss

Vitlökspress Susi3 16 cm

Zyliss

Vitlökspress Susi3 16 cm

289 kr
Konservöppnare Lock & Lift' Vit/Grå

Zyliss

Konservöppnare Lock & Lift' Vit/Grå

409 kr

Zyliss

Zyliss är ett Schweiziskt företag som grundades 1948. Företaget producerar smarta köksprodukter anpassade för att underlätta arbetet i köket. Flera av Zyliss produkter har vunnit priser för sin smarta design, och är en given favorit i köket. Zyliss första produkt var vitlökspressen, vilken blev otroligt framgångsrik världen över, och de allra flesta av oss äger idag en vitlökspress. Sedan dess har Zyliss kommit med flera innovativa produkter. De säljer till exempel mandoliner, salladsslungor, multiöppnare och knivar med smarta och smidiga designer. Med närmare 70 års erfarenhet av att designa matlagningsredskap av hög kvalitet är det inte förvånande att Zyliss blivit ett varumärke som är respekterat intrernationellt och som favoriseras av både vardagskockar och gourmetkockar!

SKÖTSELRÅD FÖR ZYLISSPRODUKTER
Zyliss erbjuder fem års garanti tack vare att de anser att deras produkter håller otroligt hög kvalitet. Garantin gäller alla produkter utom de produkter som kräver batterier så som till exempel en digital timer, dessa produkter har en garanti på två år. Alla redskap från Zyliss i silikon och nylon tål värme upp till 200°C. Zyliss är miljömedvetna och känner ett ansvarstagande mot deras kunder och deras hälsa. Därför har de sett till att deras produkter är testade enligt Eu:s regler vad gäller kontakt med mat och vad gäller säkerhet. Allt material som används av Zyliss är opåverkat av livsmedel och fria från kadmium. Alla nya Zylissprodukter är dessutom fria från BPA, vilket är en industriell kemikalie som ibland används för att tillverka plast. Den största delen av Zyliss packetering är tillverkade i återanvändningsbara material, vilket märks med en logotyp för återvinning. Alla Zylissprodukter kan användas i diskmaskin om ingen annan information har givits tillsammans med produkten. Zyliss rekommenderar att du handdiskar artiklar med blad, till exempel knivblad, för att behålla redskapets skärpa.

HISTORIA
Zyliss historia startade år 1948 då dess grundare Karl Zysset lanserade den första Zylissprodukten, vitlökspressen. Redan från starten låg fokus på att ta fram smarta produkter för köket och idag har Zyliss ett tilltagande och gediget portfolio med genomtänkta och välkonstruerade köksredskap och flera av produkterna har vunnit olika priser. Inspirationen till Zyliss nya produkter kommer inte bara genom att förstå vad kunder vill ha, utan även genom att försöka förutse förändringar vad gäller livsstil, trender och matlagning i vardagen. Genom att utveckla geniala, pålitliga och hållbara produkter fokuserar Zyliss inte enbart på att tillverka produkter som är funktionella, utan de ser även till att kontinuerligt fortsätta fylla de behov som produkternas användare har. 

The Red Dot Award
Priset ”Red Dot Award” står för det allra bästa inom design och business. En unik design blir noga utvald av juryexperter inom områden för produktdesign, designkoncept, och kommunikation. Att vinna detta pris innebär att man får en stämpel internationellt som står för hög kvalitet och utmärkt design! Flera av Zyliss produkter har vunnit detta prestigefyllda pris. Deras glasskopa, mandolin, duo rivjärn, rotary rivjärn, tomatskalare, pizzaskärare och smart Touch saladsslunga är alla vinnare av en ”Red dot”.