Princess

Aerofryer Family XXL Digital 5,2L

Aerofryer Family XXL Digital 5,2L
1 329 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

  • Laga hälsosam mat utan olja och smör!

  • 7 automatiska tillagningsprogram

  • Snabb hetluftscirkulation för optimalt resultat

  • Största modellen från Princess - laga mat åt hela familjen!

  • Digital display för maximal kontroll

PRODUKTBESKRIVNING

Den nya matlagningstrenden

Som en del i den rådande hälsotrenden har varmluftfritösen kommit att bli en älskad apparat av många. Med oerhört lite eller ingen olja låter den dig fritera livsmedel med fantastiskt resultat. Istället för att som i en traditionell fritös låta het olja förmedla värmen till dina råvaror så använder varmluftfritösen som namnet antyder istället het luft. Luften cirkulerar med hög hastighet och temperatur vilket får råvarorna att tillagas på ett fantastiskt sätt. Du får den spröda och goda ytan, men slipper det ohälsosamma och oljiga fettet!

Se gärna filmen här nedan för att lära dig mer om produkten!

Premiummodell i megaformat

Aerofryer Family Digital XXL är den största modellen från Princess. Med sin tillagningskorg på hela 5,2 liter låter den dig tillreda riktigt mycket på en gång - perfekt för dig som vill bjuda hela familjen på läckra sötpotatis-fries, eller göra oemotståndliga pommes frites till en hamburgarkväll med vännerna! Modellen har hela 7 olika automatiska program som är särskilt anpassade för tillagning av olika rätter. Lägg i råvarorna, välj program och låt din Aerofryer göra jobbet! 

Vill du kringgå de förvalda programmen och istället använda dina egna inställningar (bl.a. tid och temperatur) kan du självklart ställa in detta via kontrollpanelen. 

Korgen är nonstick-belagd för att undvika att maten bränner fast, samtidigt som den förenklar rengöringen avsevärt. Utöver den vanliga korgen för hetluftsfritering kommer Aerofryer Family Digital även med en form för tillagning av bl.a. lasagne, paj och bakverk. Formen har en diameter på 24 cm och gör denna multimaskin ännu mer mångsidig! Både korgen och formen tål maskindisk. 

Produktmått: 39 x 34 x 37 cm


SPECIFIKATION

Varumärke:Princess
Effekt1700 W
TillbehörNonstick-belagd form för tillagning av bl.a. paj och lasagne
Artnr:10152886 /33650478