manufacturer logo
Apa, liten -16%

Apa, liten - Kay Bojesen

1 099 kr 919 kr
st
Välj en variant
   Beställningsvara
(Beräknad leveranstid 6-10 arbetsdagar)
Fri Frakt & 365 dagars öppet köp
  • Varje apa är unik

  • Den perfekta presenten för alla tillfällen

  • En klassiker som följer dig i livet

Den perfekta presenten som håller hela livet, både i design och kvalitet.

Den klassiska Apan från Kay Bojesen skapades redan 1951. En figur i trä med stor personlighet som idag har blivit en symbol för en present från någon speciell. Populär att ge bort i födelsedagspresent, studentpresent, bröllopspresent, doppresent eller studentpresent - alla stora tillställningar i livet.

En klassiker som kan följa genom hela livet, från barnkammaren, vidare till första bostaden och även den sista. En älskar designikon i många generationer.

Apan består av 31 delar som tillverkas av limba och odlad teak. Varje apa tillverkas i Danmark och är i sig helt unik efter ett gediget designarv från Kay Bojesen. Fokuseringen är på att använda sig av hållbart producerat trä från ansvarsfull avverkning och från plantager med bra levnadsvillkor för arbetarna runt om i världen.

Den odlade teaken har när den är nysågad en varierande färg med inslag av mörka fläckar och ränder. Leverantörer är noga att sammansätta olika färgvariationer för att ge en enhetlig helhet. Färgvariationer är en konsekvens av de hållbara valen.

Apans uttryck och personlighet kommer att utvecklas över tid då både ljus och luft kan påverka färgnyanser i teaken. Detta ger varje apa en alldeles egen och unik personlighet.

Material Trä
Färg Brun
Storlek 20 cm
Typ av prydnad Träfigurer

Artnr: 10059920 / 28952166

Så tyckte andra om produkten

4
4
4
4
4
3.5 / 5 (2)
en månad sedan
5
5
5
5
5
Jättefin 😍 Så värd att vänta på!
en månad sedan
2
2
2
2
2
Väldigt konstig i färgen. Vet inte om det blur bättre med tiden?