Tefal

Aromatiq Elgrill med Lock och Rökinsats

Aromatiq Elgrill med Lock och Rökinsats
Kampanj
-25%
3 995 kr
2 995 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

PRODUKTBESKRIVNING

Elgrillar har fått ett oerhört uppsving i popularitet de senaste åren, mycket tack vare att materialvalen och prestandan förbättrats avsevärt. Att grilla med en elgrill är dessutom oerhört smidigt. Du slipper bestyr med kol eller gas och kan börja grilla redan några minuter efter att du kopplat in din grill! Enklare blir det inte!

Patenterat system för naturlig röksmak

En av de verkliga höjdpunkterna med Aromatiq är sättet på vilken den löser utmaningen med att kombinera elgrillningens enkelhet med en stor smakbild. En patenterad lösning där en metallbehållare placeras i anslutning till värmeelementen är unik för den här modellen och ger en helt ny dimension till grillningen! Metallbehållaren fyller du med träspån av valfri sort, därefter stänger du grillens lock. Värmen från elementet får grillen att börja rökfyllas och därmed smaksätta dina råvaror! Du kan nu uppleva grillat bacon med röksmak från hickoryspån på balkongen, eller varför inte lax med en touch av äppelträ på uteplatsen? Med Aromatiq får du möjlighet att smaksätta och experimentera på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt med en elgrill! 

Funktioner och pålitlighet

Aromatiq startas genom att du helt enkelt sätter i dess kontakt i ett uttag. Den har en justerbar termostat i hela 6 olika steg vilket gör att du får en stabil temperatur under grillningen samtidigt som du själv har full kontroll! Grillgallret har en väl avvägd storlek vilket passar även större serveringar och det låter värmen stråla från det högeffektiva värmeelementet direkt mot dina råvaror likt glödande kol vid kolgrillning. 

Aromatiq kommer även med en typ av grillplatta som lämpar sig särskilt väl att användas i kombination med grillens lock. Istället för en strålande direktvärme som med gallret får du istället en konvektionsvärme där hela det rum som bildas värms upp på ett jämnt och effektivt sätt. Perfekt när du vill köra riktigt stora råvaror så som hel kyckling eller kalkon under längre tid! Locket har utrustats med en termometer som låter dig ha full koll på temperaturen under locket. Behöver temperaturen justeras är det bara att vrida på termostaten!

Specifikationer

- Värmeelementet har en effekt på hela 2300W. Kan enkelt lyftas ur när grillen inte används.

- Grillgaller och grillplatta har en diameter på 38,5 cm - tillräckligt även för större anrättningar!

- Står stadigt på ett robust stativ med tre ben och har en praktisk avställningsyta undertill.

- Grillplåt, galler och lock kan diskas i maskin.

- Har fettuppsamlande droppskål i aluminium.

- Levereras med rökspån (35 g). Flera sorter rökspån kan köpas hos oss på KitchenTime!

- Höjd: 87 cmSPECIFIKATION

Varumärke:Tefal
Artnr:10165451 /51997132

Tillbehör

Form för Hamburgerbröd, XL

Lurch

Form för Hamburgerbröd, XL

199 kr

Så tyckte andra om produkten

5
5
5
5
5
5.0 / 5(2)
för 9 dagar sedan
5
5
5
5
5
Grillar helt perfekt.
för 4 månader sedan
5
5
5
5
5
Jätte lätt och bra!