KitchenAid

Artisan espressomaskin crème

Artisan espressomaskin crème
  10 395 kr
  LÄGG I KUNDKORG
  Beställningsvara, 5-8 arbetsdagar leveranstid
  Fri Frakt
  Öppet köp
  Snabb leverans

  • Automatisk avstängningsfunktion

  • För den optimala italienska espresson

  • Två separata bryggelement

  PRODUKTBESKRIVNING

  KitchenAid Artisan Espressomaskin för dig som kräver den perfekta koppen espresso!

  Utrustad med två oberoende bryggare vilket ger den absoluta optimala prestandan, utan fördröjning mellan bryggning och skumning. Levererar en konstant temperatur för den optimala italienska espresson med crema. Ångbryggare som ger ånga med exakt temperatur, perfekt för en härligt skummad mjölk till cappuccino eller latten.

  Espresso- och ångtrycksmätare

  Förutom den snygga designen som Espressomaskinen delar med resten av Artisan-familjen från KitchenAid har den även en professionell filterhållare i rostfritt stål som passar för hela två olika insatser, detta ger dig möjlighet att brygga med malet kaffe eller med pods samt espresso- och ångtrycksmätare som på ett enkelt sätt visar status för bryggning och skumning. Kopphållare med enkel uppvärmning upp till sex stycken espressokoppar.

  Automatiskt avstängning

  Artisan Espressomaskin är utrustad med en automatisk avstängningsfunktion efter 30 minuter, detta gör att du aldrig behöver vara orolig om du har stängd av maskinen när du redan lämnat hemmet.

  Lång hållbarhet

  Den formgjutna metallkonstruktionen gör espressomaskinen både stark och hållbar och levereras med hela 2 års garanti. Medföljande tillbehör är en skumningskanna, två filterkorgar, stamper, borste, kaffemått och avtagbart skumningsrör.

  SPECIFIKATION

  Varumärke:KitchenAid
  Serie:KitchenAid Artisan
  Effekt1300 W
  MaterialMetall
  Volym200 cl
  Tillbehörskumningskanna, 2 filterkorgar, stamper, borste, kaffemått och avtagbart skumningrör
  Garanti2 år
  FärgBeige
  Artnr:10059703 /28946618