Electrolux

Assistent Pro Köksmaskin Svart

Assistent Pro Köksmaskin Svart
2 759 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

  • Programmerbar timer med automatiskt stopp

  • Integrerad LED-lampa

  • 10 hastigheter med pulsknapp

PRODUKTBESKRIVNING

Assistent Pro Köksmaskin från Electrolux tar över där den klassiska traditionella assistenten lämnade. Den nya modellen är fylld av professionella funktioner, som lyftsystem för skålen och nedräkningstimer. Allt för att du ska kunna lyckas i köket!

Det effektiva lyftsystemet gör att du enkelt kan använda en större skål, utan att det påverkar stabiliteten negativt. Detta gör att maskinen utan problem kan användas på köksbänken eftersom att den inte har något lyfthuvud.

Den är utrustad med en programmerbar timer med ett automatisk stopp, vilket gör att du kan ställa in tiden och Assistent Pro stannar automatiskt när tiden är slut. Dessutom räknar assistenten upp när du börjar mixa, så att du enkelt kan hålla koll och se hur lång tid en specifik uppgift tar. 

En integrerad LED-lampa gör att du ser bättre det du mixar och med den extra stora skålen på 5,7 L kan du knåda stora mängder av deg.

Assistent Pro har en kraftfull motor på hela 1200 W som är utrustad med 10 stycken olika hastigheter. Levereras med ballongvisp, degkrok, blandspade och stänkskydd. Dessutom ingår en receptbok av den kulinariska olympiska guldmedaljören Elisabeth Johansson.

SPECIFIKATION

Varumärke: Electrolux
Effekt 1200 W
Material Metall
Volym 570 cl
Färg Svart
Artnr: 10083667 / 30735585

Så tyckte andra om produkten

5
5
5
5
5
5.0 / 5 (1)
för 3 månader sedan
5
5
5
5
5
Nu jag har inte användar så många gånger men jag är jätte nöjd