Åviken

Åviken Dubbelt Våffeljärn Svart 906.6

Åviken Dubbelt Våffeljärn Svart 906.6
499 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

PRODUKTBESKRIVNING

Dubbelt våffeljärn med termostat och kontrollampor. Från klassiska Åviken. 

Non Stick-beläggning för enkel hantering

Åviken 906.6 är våffeljärnet för perfekt frasiga våfflor som rymmer två våfflor samtidigt. Järnet blir varmt på 7 min och har sen en gräddningstid på ca 2 min. Våffeljärnet har en termostat som ger en jämn temperatur och gräddning. Genom non stick-beläggning släpper dessutom våfflorna lätt och järnet blir enkelt att rengöra.

Djupa mönster och formar

Handtaget på Åviken 906.6 är lätt att greppa. Våffelformarna är djupa vilket gör att det finns en liten risk att smeten rinner över och rinner ut. Djupt mönster för att våfflorna blir perfekt genomgräddade och på det högre värmegraderna får våfflorna både en frasig yta och en fin gyllenbrun färg. 

Spara plats i köksskåpet

Värmen kan justeras i sex olika steg. Det finns ljus- och ljudindikator som talar om när järnet är redo att tillaga dina våfflor samt när våfflorna är klara. Våffeljärnet står stabilt med locket uppfällt och kan enkelt förvaras på högkant i köksskåpet för att spara plats.Kraftiga plattor med non-stick beläggning som gräddar jämnt och är enkla att rengöra.Du kan även göra varma smörgåsar i den med gott resultat.Handtagen blir inte heta vid användandet.Effekt 1600W

SPECIFIKATION

Varumärke:Åviken
Artnr:10183707 /53724847

Så tyckte andra om produkten

4
4
4
4
4
4.0 / 5(11)
för 4 dagar sedan
1
1
1
1
1
Mycket dåligt,dåligt varmt, tar lång tid att grädda. Dessutom fel konstruerat i mitten är järnet inte upphöjt så resultatet blir att smeten jämnas ut o våfflorna sitter ihop. Tråkigt för vi hade bjudit folk och de fick vänta i en o en halv timme på att våfflorna skulle bli klara
för 26 dagar sedan
5
5
5
5
5
Ett mycket bra våffeljärn
en månad sedan
3
3
3
3
3
Ett godkänt våffeljärn som gör luftiga våfflor. Dock förstår jag inte varför det finns olika gradantal när man ändå måste ha det på 6:an (det varmaste).
en månad sedan
5
5
5
5
5
Fungerade perfekt, väldigt nöjd!!
en månad sedan
5
5
5
5
5
Jättebra!!
en månad sedan
5
5
5
5
5
Fantastiskt snabb leverans!
en månad sedan
2
2
2
2
2
Svårt att få färg på våfflorna, lång tid innan de blev klara. Fick höja och köra på högsta temp.Trodde detta järn skulle va bättre än så. Läste om det innan jag köpte det , var ju bäst i test. Lite besviken är jag.
en månad sedan
5
5
5
5
5
Superb väldig skillnad mot andra våffeljärnKöpte två ett till landet också
för 2 månader sedan
3
3
3
3
3
Jag tycker den tar lite tid att grädda trots att jag har på högsta värmen men våfflorna är jättegoda😊
för 2 månader sedan
5
5
5
5
5
Jätte bra och effektiv, super nöjd!
för 2 månader sedan
5
5
5
5
5
Har bara hunnit använda den vid ett tillfälle än, men det fungerade utmärkt. Det blir ny chans i helgen, så vi får se om jag reviderar omdömet efter det.