Hamilton Beach

Breakfast Sandwich Maker

Breakfast Sandwich Maker

Färg

Breakfast Sandwich Maker Silver Metall Breakfast Sandwich Maker Svart Svart
249 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Öppet köp
Snabb leverans

  • Enkel att använda

  • Finns i tre olika färger

  • Alla lösa delar tål diskmaskin

PRODUKTBESKRIVNING

Rykande varm frukostmacka på nolltid

Vi känner väl alla till vikten av att få i sig ett ordentligt mål på morgonen, men många orkar inte lägga tid och möda på att göra en god frukost. Lösningen heter Breakfast Sandwich Maker! Denna frukostmaskin från det amerikanska premium-varumärket Hamilton Beach är en riktig storsäljare världen över och låter dig göra fantastiska varma smörgåsar som du står dig på länge! De smarta lösningarna gör att du med största möjliga enkelhet och en tidsåtgång på under 5 minuter har en rykande varm smörgås. Perfekt både för dig som vill ha en snabb med ordentlig frukost eller gott mellanmål! 

Varm smörgås i flera lager - direkt i maskinen!

Breakfast Sandwich Maker har en flerlager-teknik som gör att den steker bröd, värmer pålägg och steker ägg - samtidigt! 

Så här använder du maskinen:

Placera första brödskivan på bottenplanet med exempelvis ost, skinka och grönsaker ovanpå. Fäll ner "ägg-stekplattan". Knäck i ett ägg, addera eventuella ytterligare ingredienser och lägg på brödets överdel. Sedan är det bara att fäll ner maskinens lock och vänta! När din smörgås är färdig drar du enkelt ut "ägg-stekplattan" och öppnar maskinen - din rykande varma frukostmacka är redo för servering! 

Titta gärna på filmen här nedan!

Enkel rengöring

Nonstick-beläggning motverkar att ingredienserna bränner fast, och underlättar även rengöringen! Dessutom kan de löstagbara delarna diskas i maskin. 

SPECIFIKATION

Varumärke: Hamilton Beach
Artnr: /