Hamilton Beach

BrewStation® - Kaffebryggare med 4 timmars varmhållning, 1,8L

BrewStation® - Kaffebryggare med 4 timmars varmhållning, 1,8L
799 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

  • Över 10 miljoner sålda exemplar i USA

  • Färskare och mer smakrikt kaffe utan kanna

  • 24 timmars timer. Vakna till nybryggt kaffe!

  • Rymlig kaffedispenser för upp till 12 koppar (1,8L)

  • Pour-over-teknik för bästa smakextraktion

  • Justerbar varmhållning - upp till 4 timmar!

PRODUKTBESKRIVNING

"Good Thinking" från USA's populäraste varumärke för köksapparater

Hamilton Beach är USA's största varumärke för köksapparater*, mycket tack vare den kompromisslösa kvaliteten på produkterna i kombination med deras innovativa lösningar på vardagsproblem. "Good Thinking" är deras slogan - och just det är någon som genomsyrar den här enastående kaffebryggaren! 12 Cup BrewStation® är en unik kaffebryggare med vilken Hamilton Beach valt att helt hoppa över kannan. Pour-Over-tekniken sprinklar vatten i ett jämnt och brett flöde över det malda kaffet för att extrahera maximalt med smak och arom. Det färdiga kaffet samlas sedan i behållaren upptill vilken rymmer ca 12 koppar. Fyll koppen på enklast möjliga sätt genom att sätta den under behållaren och trycka på en knapp! Enklare kan det knappast bli! 

Se gärna produktfilmen här nedan för att lära dig mer!

Bevara smak och arom längre

Tack vare att kaffet bryggs i ett inneslutet system med minimal yttre påverkan så behålls smak och arom på ett fantastiskt sätt. Vanliga bryggare med kanna har ett externt värmesystem med kokplatta som hettar upp glaskannan. Detta resulterar ofta i att kaffet tenderar få en bränd ton, särskilt när det gått en stund från bryggningstillfället. 12 Cup BrewStation® som saknar kanna har sitt värmeelement i själva dispensern. Detta gör att kaffet får direktkontakt med värmekällan, vilken ser till att kaffet håller en perfekt och väl avvägd temperatur. Resultatet blir att kaffet håller sin fina smak och arom längre, samtidigt som den brända smaken i det närmaste elimineras helt! 

Värmesystemet har en timer, och du kan välja att låta 12 Cup BrewStation® hålla kaffet varmt i upp till 4 timmar efter bryggning. Perfekt för dig som gillar att alltid ha en kopp gott kaffe nära till hands!

Väljs inte detta slår bryggaren i enlighet med EU's direktiv av värmen automatiskt efter 40 minuter.

Programmerbar timer. Vakna till nybryggt kaffe!

12 Cup BrewStation® har en 24-timmars programmerbar timer. Du kan därmed fylla vatten och kaffe på kvällen, ställa in vilken tid du vill att kaffet ska börja bryggas och sedan vakna till rykande varmt och nybryggt kaffe! 

Bryggningssystem med evighetsfilter

12 Cup BrewStation® håller det enkelt. Fyll på vatten i vattentanken, fyll filtret med önskad mängd kaffe och du är redo att börja brygga! Ingår gör ett så kallat "evighetsfilter": ett permanent filter med extremt finmaskigt nät i metall. Med evighetsfiltret behöver du inte använda pappersfilter (kan användas om så önskas) utan du sköljer eller diskar det i maskin efter användning och är redo att brygga igen! Den så populära Pour-Over-tekniken som blivit standard i bättre kaffebryggare används även här, och innebär helt enkelt att vattnet sprinklas över kaffet för att på så vis få fram smaker och aromer på allra bästa sätt. 

Alla lösa delar tål maskindisk.

* Antal sålda enheter, 2016.


SPECIFIKATION

Varumärke: Hamilton Beach
Effekt 950 W
Antal koppar 12 st
Artnr: 10133417 / 33431832

Så tyckte andra om produkten

4
4
4
4
4
3.5 / 5 (4)
för 4 månader sedan
4
4
4
4
4
Smidig apparat med många bra funktioner men kaffet kunde ha smakat bättre.
ett år sedan
5
5
5
5
5
En bra gedigen produkt som kommer ge många goda koppar kaffe
ett år sedan
4
4
4
4
4
Helt ok. Lite högljudd bara.
ett år sedan
1
1
1
1
1
Dålig kvalitet. Billig i utförandet. Knapparna lösa. Fick åka tillbaka.