manufacturer logo
Classic Santokukniv 18 cm Olivslipad -10%

Classic Santokukniv 18 cm Olivslipad - Kai

3 211.25 kr 2 898.75 kr 2 319 kr
st
Välj en variant
  Beställningsvara
(Beräknad leveranstid )
Fri Frakt & 365 dagars öppet köp
  • För proffs och seriösa hemmakockar
  • Laminerat pakkaträ
  • Vackert damaskmönster

Olivslipad Santokukniv som mäter 18 cm från Kai. Perfekt för hacka grönsaker och skära kött. Slipningen gör att livsmedel och råvaror lätt släpper från kniven. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-10 och ett 32-lagers damaskstål som även ger det vackra mönstret.

Att välja rätt kniv till rätt ändamål är en viktig del av glädjen i matlagning. Kai är en japansk knivtillverkare som tagit den japanska knivtraditionen på fullaste allvar och fört samman den med en modern design och funktionalitet. 

Serien Classic från Kai är en exklusiv serie i damaskstål, uppskattats över hela världen - från proffs till seriösa hemmakockar. Ett konvext blad, tillsammans med en manuell slipning, ger en överlägsen skärpa. Handtaget, i en ergonomisk form, är tillverkat av fint laminerat Pakkaträ. Tvärsnittet i handtaget, den klassiska kastanj-formen, gör att den passar perfekt i handen. Varje kniv i serien Classic från Kai är unik och individuell med det vackra damaskmönstret. Varje kniv blir ett eget konstverk.

Typ av kniv Japansk kniv, Grönsaksknivar, Exklusiva knivar
Material Stål
Storlek 18 cm
Skötsel
Slipvinkel Asiatisk
Tål Maskindisk
Handtagets material Trä
Garanti
Materialinfo VG-10 stål och ett 32-lagers damaskstål

Artnr: 10055886 / 28701593

hostrea