Russell Hobbs

CycloFry, Varmluftsfritös med Roterande Korg

CycloFry, Varmluftsfritös med Roterande Korg
1 195 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

PRODUKTBESKRIVNING

Mångsidig matlagning med innovativ teknik

Med CycloFry från brittiska Russell Hobbs får du en maskin som klarar att steka, grilla, fritera och till och med baka! Tillhör du dem som ofta gör klyftpotatis eller pommes frites i ugnen och därmed behöver ta ut plåten med jämna mellanrum för att vända råvarorna? Med CycloFry's speciella teknik där råvarorna placeras i en roterande korg eliminerar du det problemet och får ett jämnt tillagat och krispigt resultat på alla sidor!

CycloFry är utvecklad för att vara enkel att rengöra. Behållaren är löstagbar och kan diskas för hand eller i diskmaskin.
En mångsidig köksmaskin som kombinerar flera olika funktioner i en och samma enhet. Tillaga allt från hel kyckling till pommes frites med denna behändiga maskin!
Cyclofry är konstruerad för att laga maten mer effektivt och har ett värmeelement med halogen och en fläkt som cirkulerar luften för att säkerställa att värmen fördelas jämnt. Den roterande korgen har en kapacitet på ca 1 kg råvaror, tillräckligt för att laga mat till hela familjen på en och samma gång!
Utrustad med en tydlig och enkel digital kontrollpanel som låter dig kontrollera enhetens olika funktioner och program.
Effekt: 1300W

SPECIFIKATION

Varumärke: Russell Hobbs
Artnr: 10164659 / 51472071