manufacturer logo
Dekanteringskaraff 0,75 l kampanj -12%

Dekanteringskaraff 0,75 l - Eva Solo

623.75 kr 548.75 kr 439 kr
st
Välj en variant
Fri frakt!
Leveranstid:
365 dagars öppet köp
  • Munblåst glas
  • 100% droppfri
  • Få fram det bästa ur vinet.
Med dekanteringskaraffen får du fram det bästa ur vinet. När vinet hälls i karaffen rinner det igenom små hål i den integrerade tratten och ner längs karaffens insida. Det gör att vinet luftas varsamt, effektivt och vackert. Karaffen har dessutom en stor yta, vilket påverkar luftningen positivt.
Munblåst och droppfri

Dekanteringskaraffens glas är munblåst och den integrerade tratten i rostfritt stål. Den rymmer en flaska vin och är 100 % droppfri, vilket gör den till den perfekta dekanteringskaraffen att servera favoritvinet till middagens gäster, utan att du behöver oroa dig över tråkiga rödvinsfläckar på dukar eller vita skjortan.

Vin som smakar bättre

Vin som har lagrats länge, framförallt röda viner, bör alltid dekanteras då en bottensats har bildats i flaskans botten. Ett yngre vin bör även det dekanteras så att vinet kommer i kontakt med syre, detta gör att tanninerna framträder ordentligt. Dekanteringskaraffen är alltså inte bara otroligt vacker att duka bordet med, utan gör även att vinet du serverar smakar betydligt bättre.

Material Glas
Höjd 20 cm
Volym 75 cl
Färg Transparent
Skötsel Kan maskindiskas
Bredd/diameter 0 cm
Tillbehör
Kampanjer
Presenttips Under 500kr

Artnr: 10023041