manufacturer logo
Digital Twin Köksmaskin & Elvisp -20%

Digital Twin Köksmaskin & Elvisp - Breville

1 623.75 kr 1 298.75 kr 1 039 kr
st
Välj en variant
  I lager för omgående leverans
(Beräknad leveranstid )
Fri Frakt & 365 dagars öppet köp
  • Patenterat system med dubbla motorer som drivs individuellt (2x 500 Watt)
  • LCD display med timer 12 mixer hastigheter plus 2 skål hastigheter ger full kontroll
  • Sidomonterad vispstativ gör det enkelt att fylla på ingredienserna
  • Extra breda, fjäderbelastade, vispar med gummi spets, når alla delar av skålen för att tillfullo blanda ingredienserna

Digital Twin VFP040X är så mycket mer än bara en köksmaskin. Fylld med många innovativa funktioner, inklusive dubbla motorer och digitala kontroller, kommer denna unika matberedare hjälpa dig att slutföra alla dina baknings- och blandningsuppgifter med lätthet.

Dubbel blandningskraft

Den är utrustad med ett pantenterad 500Ws Twin Motor System, vilket innebär att du har dubbel blandningskraft. En motor fokuserar på att blanda visparna, medan den andra motorn helt oberoende driver skålen. Detta ger en total effekt på 1000W. Välj enkelt mellan 12 hastigheter på den upplysta LED-displayen. Skålen i sig har även två hastigheter, vilket ger dig den absoluta ultimata kontrollen.

Konstant hastighet

För att förhindra att ingredienserna flyger åt alla håll har Breville VFP040X en praktiskt mjukstarts-teknik som gradvis ökar hastigheten. En elektronisk feedback känner av återkommande motstånd vilket gör att den med enkelhet kan driva igenom tunga blandningar samt behålla en konstant hastighet när du vispar.

Fjäderbelastade vispar

Ett sidmonterat visp-stativ gör det otroligt enkelt att fylla på ingredienser, utan att riskera att spilla utanför bunken. Breville VFP040X har fjäderbelastade vispar med gummispets som når hela vägen ner till botten av skålen och fångar på det viset alla ingredienser. Detta ger ett perfekt blandningsresultat, även på de lite mindre volymerna.

Hygieniskt rostfritt stål

Skålen rymmer hela 3,8 L, max 1,8 L vätska, och är helt tillverkad i hygieniskt rostfritt stål. Självklart går det att avlägsna elvispen utan problem från bunken, och använda den som en helt vanlig elvisp.

Digital Twin VFP040X levereras med två stycken rostfria vispar, två vispar, två degkrokar och en spatel.

Effekt 1000 W
Material Rostfritt stål
Volym 380 cl
Skötsel
Tillbehör
Kampanjer Lagerrea December
Garanti
Färg Vit
Presenttips 500-1000kr

Artnr: 10005100 / 26686540

Så tyckte andra om produkten

4
4
4
4
4
3.5 / 5 (2)
för 2 år sedan
2
2
2
2
2
Har bara använt den en gång men blev oerhört besviken på oljudet till vispskålens motor. Vilket jag egentligen undrade från början skulle vara bra för då gamla hederliga mekaniska kugghjul funkar alldeles utmärkt. Kanske bra om man gör något kraftigare?? Köpte denna eftersom den är så snygg 😊
för 2 år sedan
5
5
5
5
5
Fungerade bra och rostfri bunke är toppen.