manufacturer logo
DWL Lanterna, klar, H 16 cm

DWL Lanterna, klar, H 16 cm - Holmegaard

498.75 kr 498.75 kr 399 kr
st
Välj en variant
Fri Frakt
Leveranstid:
365 dagars öppet köp
  • Designad av Maria Berntsen
  • Stilren och mobilt designföremål
  • Passar i de flesta rum

Lanterna i serien Design With Ligh (DWL) i vacker design.

Stämningshöjande glimtar av ljus

Serien består av vackra och stämningshöjande glaslyktor, fina att kombinera med varandra tillsammans i grupp eller att ställa ut enstaka i hemmet för härliga glimtar av ljus.

Dekoration året om

Fungerar att användas året runt, för de sena sommarkvällarna på balkongen eller altanen eller bredvid juldekorationerna i december. Placera dem på golvet, i trappan, i fönstret eller på det dukade bordet. Det är endast fantasin som sätter gränserna.

Inspirerad av stora och små flaskor

Inspirationen till Design with Light hämtar Maria Berntsen från flaskan. Både vad gäller dess välkända form, men också idén om små och stora flaskor som placeras tillsammans i grupp. Seriens lyktor finns i tre olika storlekar som är noga avstämda efter varandra och perfekta att arrangera på golvet, terrassen eller trädgårdsbordet.

Ett mobilt designföremål

Lyktorna är designade i genomskinligt glas och i den droppformade mitten sätts värmeljus eller blockljus in efter behag. Maria har en speciell kärlek till glas som material, med dess visuella lätthet och dess förmåga att både fånga och reflektera ljuset. Som en innovativ detalj har glaslyktan en bärrem i läder, vilket gör Design with Light by Maria Berntsen till ett mobilt och modernt designföremål.

För en skandinavisk atmosfär

Lyktan är tillverkad av glas och handtag i garvad bark från mimosaträdet och skapar en distinkt och skandinavisk atmosfär i ditt hem. Den perfekta presenten att ge bort vid det speciella tillfället.

Höjd 16 cm
Material Glas
Färg Transparent
Bredd/diameter 0 cm
Skötsel
Tillbehör
Kampanjer Morsdag NO, Valentine´s day
Presenttips Under 500kr

Artnr: 10038078

Så tyckte andra om produkten

5
5
5
5
5
5.0 / 5 (3)
för 7 månader sedan
5
5
5
5
5
Stilfull, liten och lättplacerad.
ett år sedan
5
5
5
5
5
Utmärkt fin ljuslykta till ett bra pris.
ett år sedan
5
5
5
5
5
Det var en utomordentlig vacker ljuslykta.