Severin

Elgrill med Lock och Termometer

Elgrill med Lock och Termometer
Kampanj
-17%
1 695 kr
1 399 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

PRODUKTBESKRIVNING

Bekvämlighet och funktionalitet

Under senare år har elgrillarna blivit bättre och bättre. Materialvalen och funktionerna som erbjuds idag gör att grillresultatet blir utmärkt, samtidigt som det är ett mycket bekvämare sätt att grilla. Du slipper bestyr med gas och kol. Koppla bara in din grill i uttaget, välj temperatur med termostaten och några minuter senare är du redo att börja grilla! Perfekt att ha på balkongen då du får en grillning med betydligt mindre os jämfört med gasol eller kol. 

Specifikationer

Den här modellen är Severin's flaggskepp inom elgrillning. Den har en väl tilltagen grillplatta (41 cm i diameter) med både räfflade och släta partier. Grillplattan är i riktigt hög kvalitet och har utrustats med en keramisk nonstick-beläggning som bidrar till fint grillresultat samtidigt som renhållningen bli smidig. Sladden på hela 2,8 meter ger en väldigt bra räckvidd så att du utan problem kan flytta runt grillen och komma åt uttag som inte sitter helt enkelt och tillgängligt. 

Grillens värmeelement är på hela 2000W vilket garanterar en riktigt snabb, jämn och effektiv uppvärmning. Den har en justerbar och steglös termostat med vilken du enkelt kan ställa in grillens temperatur. 

Locket har försetts med en praktisk termometer som låter dig hålla koll på värmen på ett bra sätt. 

Står på ett stadigt stativ vilket har en praktisk avställningsyta för exempelvis fat och redskap. 

Höjd: 83 cm


SPECIFIKATION

Varumärke:Severin
Artnr:10158510 /35008380

Tillbehör

Form för Hamburgerbröd, XL

Lurch

Form för Hamburgerbröd, XL

199 kr

Så tyckte andra om produkten

4
4
4
4
4
4.0 / 5(1)
ett år sedan
4
4
4
4
4
Jag tycker att monteringsritningen kunde ha varit tydligare. Inte enkelt att veta vart en del smådelar skulle sitta. Men grillen funkar utmärkt !