manufacturer logo
EM77 Stelton-termos Svart

EM77 Stelton-termos Svart - Stelton

648.75 kr 648.75 kr 519 kr
st
Välj en variant
Fri frakt!
Leveranstid:
365 dagars öppet köp
  • Design-klassikern från 1977
  • Unikt vicklock
  • Snygga färger

Steltons termos är kanske en av Skandinaviens största designikoner. Med sin unika form och de smakfulla färgerna utgör den ikon i många svenska hem.

En av de stora fördelarna med Steltons termos är de smart vipplocket som öppnas när du lutar termosen men förblir stängt och håller kaffet varmt när termosen står på ett bord. Med termosen följer även skruvlock som gör att den kan tas med på utflyker.

Termosen från Stelton lanserades år 1977 med form av Erik Magnusen. Magnussen hämtade designspråket från den då avlidne Arne Jacobsens uppskattade serie Cylinda. Sen lanseringen 1977 har termosen sålts i över 10 miljoner exemplar i ett stort antal länder och vunnit ett stort antal högt aktade designpriser.

Denna termos från Stelton rymmer 1 liter och är 30 cm hög.

Ett tips för att hålla kaffet varmt är att, innan du fyller den med kaffe, häller i ca 1-2 dl kokande vatten och låter stå i några minuter. Om varmt kaffe hälls i en kall termos går mycket av värmen från kaffet åt till att värma upp den, så om den är värmd innan håller termosen kaffet varmt betydligt längre.

Material ABSplast
Volym 100 cl
Färg Svart

Artnr: 10000683

Så tyckte andra om produkten

4
4
4
4
4
3.5 / 5 (2)
ett år sedan
3
3
3
3
3
Håller värmen bra.Viplocket känns lite läskigt, vi använder det vanliga locket. Går tydligen inte att skruva isär för rengöring. Lite dyr kanske men formen tilltalar mig.
ett år sedan
4
4
4
4
4
Snygg design, men känns lite plastig. Håller värmen bra. Droppar lite när man häller. Men det är den bästa kannan ändå som vi har haft.