Eva Solo

FireGlobe eldstad

FireGlobe eldstad
2 597 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

  • Passar perfekt på uteplatsen

  • För härliga sommarkvällar

  • Lätt att flytta runt

PRODUKTBESKRIVNING

Dekorativt element på terrassen eller i trädgården. Eldstaden har en skulptural form som framhäver lågorna på bästa sätt samtidigt som den skapar en sköld mot vinden.

Ett praktiskt handtag i ryggen gör det lätt att flytta och ett rutnät i botten garanterar god ventilation. Passar bra som extra uppvärmning på terrassen en kylig sommarkväll.

Inget är så stämningsfullt som att samlas kring en eld med dess vackra lågor och intensiva värme. Med den dekorativa eldstaden FireGlobe är det både enkelt och säkert att göra upp eld direkt på terrassen eller i trädgården. Det matta svarta gjutjärnet framhäver vackert de gyllene lågorna, och eldstaden skapar en skön stämning och behaglig värme när det börjar bli kyligt framåt kvällen.

FireGlobe är närmast skulptural i sin enkla halvglobform, som samtidigt fungerar som vindskydd – och så passar den perfekt till de övriga läckra utomhusprodukterna från Eva Solo. FireGlobe är inte bara till för kyliga vår- och sommarkvällar, utan fungerar perfekt som ett dekorativt och trivsamt inslag även om hösten och vintern.

FireGlobe måste inte stå på samma ställe jämt utan kan enkelt flyttas runt i trädgården eller på terrassen tack vare hålet upptill som fungerar som handtag. Ett löst galler i botten sörjer för ventilation, och de tre benen lyfter upp globen från marken så att varken gräs eller stenläggning blir svedda. Bra och genomtänkt dansk design.

SPECIFIKATION

Varumärke: Eva Solo
Bredd/diameter 64 cm
Höjd 75 cm
Material Gjutjärn
Färg Svart
Materialinfo Emaljerat gjutjärn, rostfritt stål
Artnr: 10036358 / 28067159