manufacturer logo
Gelatiera Glassmaskin

Gelatiera Glassmaskin - Gaggia

4 368.75 kr 4 368.75 kr 3 495 kr
st
Välj en variant
  I lager för omgående leverans
(Beräknad leveranstid )
Fri Frakt & 365 dagars öppet köp
  • För egen hemmagjord glass
  • Gör succé bland nära och kära
  • Enkel att använda

Testvinnande glassmaskin från italienska Gaggia.

Snabbt och enkelt

Gör din egen glass som där glassen smakar som bäst, Italien. Med denna glassmaskin från Gaggia kan du både snabbt och enkelt servera krämig och god hemgjord glass till dina nära och köra. Denna hjälper dig att göra succé på sommarens middagar och tillställningar.

Självständig kompressor

Gelateria är utrustad med en självständig kompressor, som gör att du kan skapa en portion glass på under 30 minuter. Med denna glassmaskin behöver du inte struliga moment, som att frysa in delar i förväg, för att skapa god glass.

Hur du skapar den godaste glassen

  1. Blanda sprit och vatten och valfri sort i den yttersta skålen, detta gör att skålarna inte fryser ihop och underlättar serveringen av glassen.
  2. Placera den innersta skålen och omröraren i glassmaskinen
  3. Starta kylfunktionen och låt stå i cirka 5 minuter
  4. Sätt igång omrörningen och fyll skålen med din egen glassblandning (ca 200-300 ml)
  5. Låt gå i cirka 30 minuter och glassen är klar att serveras. 

Både enkelt och snabbt, men framförallt - fantastiskt gott! Glassmaskinen levereras även med en rad av härliga och goda recept på italiensk glass av högsta kvalitet.

Slipp oönskade iskristaller

Den absolut största skillnaden att göra glass i maskin än utan är att maskinen kontinuerligt rör runt smeten medan den fryser. Detta gör att du undviker att få otrevliga iskristaller, som gör dels att glassen inte får den bästa smaken men även att den blir för hård. Dessa iskristaller har en förmåga att vara mer frekventa när du vill tillaga nyttigare glass, som tillexempel yogurt med låg fetthalt.

Skapa dina egna smaker och kombinationer

När du skapar egen glass vet du exakt vad glassen du serverar och äter innehåller, vilket även gör att du kan göra nyttigare glass. Att göra sin egen glass ger dig även den fulla makten att bestämma vilken eller vilka smaker glassen ska ha, experimentera med dina favorit-ingredienser och kombinationer, det är endast fantasin som stoppar dig. Den absolut största, och viktigaste, egenskapen som en glassmaskin har är att glassen du gör smakar så otroligt mycket bättre än den du kan köpa i din livsmedelsbutik - prova själv och se!

Enkel rengöring

Rengöring efter användning är även den smidig och enkel då det endast är två delar som behöver rengöras, skål och omrörare. Glassmaskinen har en effekt på 165 W, tillverkad av ABS-plast och väger 12,4 kg. Mått på glassmaskinen är 22 cm i höjd, 29 cm i bredd och 39 cm i djup.

Effekt 165 W
Material Plast
Volym 30 cl
Kompressor
Skötsel
Tillbehör Skål och omrörare
Garanti
Färg Vit

Artnr: 10061291 / 29305844

hostrea