Russell Hobbs

Grill & Melt, Klämgrill med Löstagbara Grillplattor

Grill & Melt, Klämgrill med Löstagbara Grillplattor
699 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

PRODUKTBESKRIVNING

För enastående grillning inomhus

Grill & Melt från brittiska Russell Hobbs är en elgrill med klämfunktion vilken tack vare den snabba uppvärmningen och höga temperaturerna lämpar sig lika bra för grillning av kött och grönsaker som för varma smörgåsar och hamburgare. Locket kan justeras i höjdled för att ge maximal kontakt mellan grillytorna och råvarorna. Då grillens överdel även kan ställas in och hållas kvar i horisontellt läge utan kontakt med råvarorna under kan du använda Grill & Melt till att exempelvis smälta ost utan att få kontakt mot grillplattorna. Du får därmed ett bättre resultat, och slipper att ost klibbar fast på grillen! Självklart kan grillen stängas helt och hållet när så önskas, som exempelvis när du vill göra paninis och andra klämmackor.

Har en väl tilltagen grillyta på totalt 432 kvadratcentimeter vilket är lämpligt för tillagning till omkring 4 personer. När grillningen är klar kan du enkelt ta loss grillplattorna för enkelt rengöring. Grillplattorna är nonstick-belagda för att motverka att maten bränner fast.

Konstruktionen är i rostfritt stål vilket ger ett härligt gediget intryck, samtidigt som den avskalade designen gör grillens utseende till en verklig höjdpunkt! Även handtaget är i metall. Har digital timer. 

Kommer med två års garanti (ytterligare ett år vid registrering av produkten online)


SPECIFIKATION

Varumärke: Russell Hobbs
Artnr: 10133392 / 33425004