manufacturer logo
Grillpanna 28 cm med Valnötshandtag

  Grillpanna 28 cm med Valnötshandtag - Skeppshult Gjutjärn

  759 kr
  st
  Välj en variant
   I lager för omgående leverans
  (Beräknad leveranstid1-2 arbetsdagar)
  Fri Frakt &365 dagars öppet köp
  • Handtag i valnöt
  • Svensktillverkat hantverk
  • 25 års garanti

  Fördelarna med gjutjärnsprodukter från Skeppshult är svåra att förbise när man väll upplevt dem. Pannorna och grytorna har en bra jämn värmefördelning, riktigt fin stekyta och fungerar på alla värmekällor inklusive induktion. Det är svensktillverkade hantverk som har en lång livslängd. Bara garantin är på hela 25 år.  

  Skötsel: Diska alltid dina Skeppshult pannor och grytor för hand med hett vatten och utan diskmedel. För grovrengöring av pannan, täck botten av pannan med grovsalt. Värm upp pannan på hög temperatur i 1-2 minuter, häll därefter bort saltet och torka ur pannan med papper. Produkten får då en grå nyans vilket innebär att det går bra att bränna in produkten med nya rapsolja.

  Bredd/diameter28 cm
  FärgSvart
  Handtagets materialTrä
  Tål ugn
  Non-stick
  MaterialGjutjärn
  SkötselBör handdiskas
  Induktion

  Artnr:10034030 /27964586

  Så tyckte andra om produkten

  4
  4
  4
  4
  4
  4.5 / 5(2)
  för 2 år sedan
  5
  5
  5
  5
  5
  Beställde 20:00 söndag kväll fick leverans tisdag em tre dagar före julafton, kan det bli bättre. Julklappen mottogs med glädje.
  för 2 år sedan
  4
  4
  4
  4
  4
  Jag är nöjd med produkten vid påseende, tyvärr vet jag inte hur den fungerar vid stekning. Då det är present till min son som har födelsedagden 15 december. Men vår grillpanna fungerar helt okej dock inte köpt hos er, min förhoppning är att det blir samma resultat på denna grillpanna. Clare