Nordwik

Handtillverkad Skärbräda Ek, Längdträ, 48 cm

Handtillverkad Skärbräda Ek, Längdträ, 48 cm
-10%
999 kr
899 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

  • Extra stor skärbräda

  • Handtillverkad i Sverige

  • Tjocklek på hela 4 cm

PRODUKTBESKRIVNING

Exklusiv skärbräda i extra stort format

Den här exklusiva skärbrädan i ek från svenska Nordwik produceras för hand i Sverige av samma tillverkare som gör Nordwiks mest exklusiva bräda i ändträ. Det är med andra ord en riktigt genomarbetad hantverksprodukt som håller svensk toppkvalitet. Brädan är riktigt gedigen och sätts samman av ett litet antal stora stycken amerikansk ek. Tjockleken på 4 cm gör att den känns riktigt gedigen att arbeta med. Längden är extra väl tilltagen och med 48 cm är detta en stor modell - något som efterfrågas av många! Perfekt när du vill ha mycket yta att arbeta med på samma gång, vare sig du ska skära upp en stor brödlimpa eller hacka flera olika ingredienser på samma gång.

Bredd: 31 cm.

Några millimeters storleksvariation kan förekomma beroende på att varje bräda görs för hand.

Tillverkning

Finaste ekträ beställs in och sågas till i stora bitar för att sedan passas ihop med varandra. Ekstyckena monteras därefter ihop, limmas och sätts i ordentligt spänn för att torka. När limmet härdat och brädans kropp är byggd återstår slipning, inoljning, torkning och ytterligare ytbehandling. Som en signatur på den färdiga brädan bränns den lilla Nordwik-logotypen in nere i högra hörnet, och konstverket sveps i en tunn skyddande plastfilm. Varje bräda levereras i en svart tygpåse med Nordwiks logotyp.

Skötselråd

Får aldrig diskas i maskin utan bör handdiskas under rinnande vatten. Torkas alltid helt torr direkt efter rengöring och ska därefter förvaras på en torr plats. Bör oljas in med jämna mellanrum.

SPECIFIKATION

Varumärke:Nordwik
FärgEk
MaterialEk
Bredd/diameter31 cm
Höjd4 cm
Längd48 cm
Artnr:10185711 /56580915