Severin

Kaffebryggare med Kvarn 6 Koppar

Kaffebryggare med Kvarn 6 Koppar
1 367 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

  • Integrerad kvarn i rostfritt stål

  • Välj mellan att brygga 2, 4 eller 6 koppar åt gången!

  • Kompakt format - endast 17 cm bred

  • Evighetsfilter

  • Löstagbar vattentank

PRODUKTBESKRIVNING

Rykande bryggkaffe från ständigt färskmalda bönor

Den här bryggaren från tyska Severin har varit efterlängtad länge. Severin har haft stor succé med sin stora kaffebryggare med kvarn vilken självklart fortfarande finns i sortimentet. För kunder som inte har behov av en fullstor bryggare men ändå inte vill kompromissa med kaffeupplevelsen är det här det självklara valet!

Bryggaren har en utrustats med ett högkvalitativt malverk i rostfritt stål vilket snabbt och effektivt mal bönorna efter din preferens. Malningsgraden är nämligen justerbar från grov och ända ner till riktigt finmalt. På ovansidan hittar du bönbehållaren vilken du fyller med dina favoritbönor - eller varför inte blanda två olika sorter för att upptäcka en ny smakkombination? Bönbehållaren rymmer ca 100 g bönor. För tillfällen då du hellre använder färdigmalet kaffe väljer du bara den för ändamålet avsedda inställningen och brygger sedan ditt kaffe som vanligt. 

Evighetsfilter och design

Bryggaren kommer med ett så kallat evighetsfilter vilket är ett extremt finmaskigt kaffefilter i metall som kan användas hur många gånger som helst. Vill du ändå använda ett traditionellt pappersfilter så går även det utmärkt. En annan verklig höjdpunkt med den här bryggaren är den enastående designen. Inte nog med att den rostfria konstruktionen rent estetiskt gör sig bra i de moderna köken - den har även en bredd på endast 17 cm som gör att den tar minimal plats på bänken! Sammanfattningsvis är detta en kaffebryggare för dig som föredrar upplevelsen av färskmalet kaffe och samtidigt uppskattar design och tillförlitlighet. 

SPECIFIKATION

Varumärke: Severin
Material Rostfritt stål
Effekt 820 W
Antal koppar 6 st
Artnr: 10140331 / 33469614