manufacturer logo
Kaffemugg Emma 2 st

Kaffemugg Emma 2 st - Stelton

323.75 kr 323.75 kr 259 kr
st
Välj en variant
  I lager för omgående leverans
(Beräknad leveranstid )
Fri Frakt & 365 dagars öppet köp

Emma termosmuggar i proslin med dubbla väggar håller din dryck varm samtidigt som de är svala att hålla i. Den minimalistiska designen av Emma serien återspeglas även i muggarna som har en enkel estetik, ton i ton med övriga produkter. Muggarna kommer i set om två, varje mugg rymmer 250 ml.

Tål maskindisk samt mikrovågsugn.

Produktspecifikation:
Material: Glaserat porslin.
Bredd: 8 cm.
Höjd: 10 cm.
Volym: 250 ml.
Design: HolmbäckNordentoft.

Emma är en sober och minimalistisk serie för kaffe och te från Stelton. Både kaffe samt tekannan har stålinsatser för att hålla dryckerna varma. Med ett enkelt klick öppnar du hällfunktionen på kaffekannan. Emma är raffinerade retro med starka linjer och fokus på form och funktion.

Emma-serien har en retro-twist i en modern och innovativ design för dagligt bruk. Serien är en del av Steltons designfamilj, Danish Modern 2.0. Den kännetecknas av starka, enkla linjer och är skapad med fokus på form och funktion. Precis som vanligt. Hela Emma-serien kombinerar klassisk design med en modern tolkning där stål, trä och porslin skapar nya klassiker till fikabordet.

Handtaget i bokträ ger termoskannan en speciell nordisk känsla. Med Emma är det nu möjligt att servera te och kaffe i matchande termoskannor i en minimalistisk design som är behagliga att se på. Båda kannorna har stålinsatser och alla delar i serien är i blå ton-i-ton-nyanser som diskret passar in i hemmet. 


 

Material Porslin
Volym 25 cl
Färg Vit

Artnr: 10008121 / 26686603