manufacturer logo
Kaji Santokukniv 18 cm Olivslipad -35%

Kaji Santokukniv 18 cm Olivslipad - Kai

5 373.75 kr 3 498.75 kr 2 799 kr
st
Välj en variant
Fri Frakt
Leveranstid:
365 dagars öppet köp
  • Konvext blad
  • Spegelblank finish
  • Symmetrisk form

Santokukniv i serien Kaji från Kai som mäter 18 cm. Olivslipningen gör att livsmedel lätt släpper från bladet.Stålkärna av SG-2 damaskus-stål. Konvext blad gör att kniven får en ojämförlig skärpa som gör att kniven kan skära genom de hårdaste materialen.

Serien Kaji från Kai är en exklusiv serie som kännetecknas av den spegelblanka finishen på damaskus-bladet. Handtaget är tillverkat i fint laminerat pakka-trä, bekvämt att använda för både dig som är vänster eller högerhänt tack vare den symmetriska formen. 

Varje kniv får en unik och individuell karaktär genom förfiningen av den naturliga skönheten hos damaskmönstret. Varje kniv är ett konstverk som förenas i hantverk, teknologi och design. Kaji betyder smed på japanska, avser tillverkningen av de kända samuraisvärden. 

Att välja rätt kniv till rätt ändamål är en viktig del av glädjen i matlagning. Kai är en japansk knivtillverkare som tagit den japanska knivtraditionen på fullaste allvar och fört samman den med en modern design och funktionalitet.

Typ av kniv Japansk kniv, Övrig knivtyp
Material Stål
Storlek 18 cm
Skötsel
Tål Maskindisk
Garanti
Materialinfo

Artnr: 10055912

sommarrea