Global

Knivset SAI Kockkniv samt Grönsakskniv

Knivset SAI Kockkniv samt Grönsakskniv
Kampanj
-30%
2 299 kr
1 609 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

  • Japanska knivar i toppkvalitét

  • Skaft med ergonomiskt tumgrepp

  • Individuellt hamrad bladyta

PRODUKTBESKRIVNING

Knivset för den ambitiösa hemmakocken ur GLOBAL's högkvalitativa SAI-serie. Knivsetet består av två knivar; en Kockkniv SAI-01, 19cm samt en Grönsakskniv SAI-M06, 15cm. 

Global Sai knivarna är i tre lager stål. De två yttersta lagren stål i bladet är en mjukare stållegering. Stålet i eggen är tillverkaren Yoshikin och Globals egna legering Cromova 18 – en rostfri stållegering med 18 procent krom samt hemlig procentandel molybdenum och vanadium. De två yttre lagren med stål gör bladet än mer resistent mot rost. Och tack vare att de är av samma stålsort som handtaget blir svetsen mellan blad och handtag starkare.   Bladytan är individuellt hamrad och ger varje kniv en unik personlighet – ett signalement och särdrag den inte delar med någon av sina likar i serien. Skaftet har ett ergonomiskt tumgrepp. Tummen vilar mjukt i övergången mellan skaft och blad vilket ger ett ledigt och avslappnat men ändå distinkt grepp. 

Liksom de vanliga Globalknivarna är även skaftet i Global Sai fyllt med sjösand för att ge en perfekt balanserad kniv. Global SAI har en spegelpolerad egg med Globals karakteristiska snäva vinkel om 12,5 grader.

Varje kniv i SAI-serien från Global har ett eget serienummer, vilket du kan se på längst upp på knivens blad. Serienumret kan du registrera för att få förlängd garanti och även en gratis omslipning. Du registrerar din kniv här.

SPECIFIKATION

Varumärke:Global
Serie:Global SAI
Typ av knivJapansk kniv, Knivset, Kockkniv, Grönsaksknivar, Exklusiva knivar
MaterialRostfritt stål
SkötselHanddiskas
SlipvinkelAsiatisk
MaterialinfoBlad i 3 lager, Cromova 18-stål i kärnan och mjukare SUS-410-stål i sidorna.
Artnr:10060828 /29009166

Så tyckte andra om produkten

4
4
4
4
4
4.4 / 5(7)
för 9 dagar sedan
5
5
5
5
5
Både användbar och snygg!
en månad sedan
4
4
4
4
4
Bra proffsiga knivar med bra tyngd i
ett år sedan
3
3
3
3
3
Något klumpiga och upplevs som "tjocka"Både kniven i sig och själva eggen, inte alla samma feeling som Global i övrigt. Inte heller lika vass.Så nja, hade jag testad dem innan hade jag inte köpt dem trots det fantastiska priset. Hade!
ett år sedan
5
5
5
5
5
Kanon kvalitet. Vassa och underbara att jobba med.
ett år sedan
4
4
4
4
4
Vass och bra men lite tjockt blad
ett år sedan
5
5
5
5
5
Köpte i födelsedagspresent till sambon. Han blev överlycklig! Toppenköp!
ett år sedan
5
5
5
5
5
Det finns inga som jag tycker bättre kockknivar.Dom ligger perfekt i handen,skarpa som om dom var gjorda av den ädlaste diamanten.Detta är perfektion på hög nivå.Högsta betyg💎💎💎