manufacturer logo
Kökshandduk 2-pack Grå -34%

Kökshandduk 2-pack Grå - Morberg

186.25 kr 123.75 kr 99 kr
st
Välj en variant
Leveranstid:
365 dagars öppet köp
  • Kvalitetsprodukt till ett rimligt pris
  • Används av Per Morberg själv
  • Inspirerad av samebandet

Inspireras även du av Per Mobergs program "Vad blir det för mat?", dricker du hans populära rödvin "Moberg" eller följer du hans succé i "Sveriges Mästerkock"?

Morberg har fångat många hjärtan hemma i den svenska TV-soffan med "Vad blir det för mat?" och "Sveriges Mästerkock" och nu släpper Morberg en kollektion med klassiska och gedigna produkter, produkter som han själv använder i köket, som du kan ta del av och använda själv i ditt kök. 

Dessa tåliga kökshanddukar är tillverkade av 100% bomull, vilket gör att de kan tvättas om och om igen utan att de slits ut. Inspirerade av samebandet och är lika snygga som detalj i ditt kök som användbara.

En del av Per Mobergs kökskollektion fylld med gedigna kvalitetsprodukter att använda i generation efter generation. Produkter som Moberg själv använder i köket, och endast det bästa är bra nog. Han anser själv att bra redskap i köket är minst lika viktiga som kvaliteten på råvarorna. 

"Många av de bästa produkterna har ju sett likadana ut i hundratals år. Därför har jag tagit fram mina egna köksredskap som mina barnbarnsbarn också ska kunna använda - gedigna kvalitetsprodukter till ett rimligt pris" - Per Morberg.

Längd 70 cm
Färg Grå
Material Bomull

Artnr: 10051912

sommarrea