Severin

Kombinerad Raclette och Fondue

Kombinerad Raclette och Fondue
699 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

PRODUKTBESKRIVNING

Matlagning tillsammans

En riktig innovation från tyska Severin. Med den här produkten kan du servera en middag på ett sätt som du aldrig gjort förr! Med den kombinerade funktionaliteten för både raclette och fondue får du alla möjligheter att experimentera med såväl tillagning som val av råvaror. Produkten har två olika värmeelement och separata reglage. På så sätt kan du enkelt bestämma temperaturen för båda delarna med största möjliga precision. Fonduegrytan lämpar sig lika bra för traditionell ostfondue som för dessertvarianten med choklad. 

Vad är raclette?

Raclette är en ostsort som smälter på ett väldigt fint och speciellt sätt under hög värme. En raclette-grill består i grunden av en grillplatta på vilken du steker och grillar olika råvaror, så som kallskuret och grönsaker. Under grillplattan placerar du medföljande småpannor, fyllda med en skiva raclette-ost i varje. När råvarorna är klara och raclette-osten smält i sin form skrapar du ur osten och äter den tillsammans med det du just tillagat. Lika trevligt tillsammans med barnen som med vännerna. Alla får laga sin egen mat runt matbordet!

Hur gör man?

Köp en ordentligt stor raclette-ost (gärna ett par olika sorter). Fyll upp matbordet med tunt skuren chark, korvar, färska grönsaker och tillbehör. Då allt som behövs redan står på bordet kan gästerna fokusera på varandra och tillagningen under hela kvällen.

Produktspecifikation

- Har en extra lång sladd på ca 2 meter

- Levereras med 8 st raclettepannor. Samtliga är nonstick-belaga för enklaste möjliga hantering

- Både huvudenheten och fondueskålen är i rostfritt stål

- Kommer med 8 spatlar och lika många fonduegafflar. 

- Levereras även med en naturstenplatta som kan placeras där fonduegrytan normalt står. Perfekt om du vill ha en raclette-middag med två olika sorters stekhällar.

- Effekt: 1900W

SPECIFIKATION

Varumärke: Severin
Artnr: 10179957 / 54242912

Så tyckte andra om produkten

5
5
5
5
5
5.0 / 5 (1)
för 4 månader sedan
5
5
5
5
5
Gir bra värme i både fondue och Raclette som gör att maten blir snabbt tillagat och man får en trevlig stund vid matbordet.