Kyocera

Mandolin Set

Mandolin Set
Kampanj
-40%
899 kr
539 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Ja Kan levereras innan julafton.
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

  • Funktionellt set i 5 delar

  • Mandolin som vunnit bäst i test

  • Tål att rengöras i diskmaskin

PRODUKTBESKRIVNING

Funktionellt set från Kyocera som gör dig till en mästerkock i köket. Ett kit som består av 5 delar, vilket inkluderar bland annat en julienne och en prisvinnande mandolin. 

Mandolin med keramiskt ställbart blad. Setet inkluderar Kyoceras populära mandolin som blivit testvinnare i bland annat ICA Kuriren, tidningen Allt Om Mat, samt Aftonbladet. En riktigt vass mandolin som passar perfekt för att skiva allt ifrån gurkan och löken till lövtunna chips av potatisen.

Julienne med keramiskt blad Med en julienne kan du få till eleganta strimlor av t ex. morot eller zucchini. Kyoceras julienne är av hög kvalité och enkel att jobba med, inte minst tack vare det vassa keramiska bladet.

Ostrivare Med det här kitet så kommer det även med en praktisk ostrivare i plast, perfekt för riva t ex. parmesan.

Behållare Plastbehållaren som ingår gör så att det blir mindre stök och du får alla rivet, skivat eller strimlat på samma ställe istället för utspritt på köksbänken.

Plasthållare Redskapen i det här settet är fantastiska att arbeta med köket, inte minst tack vara de keramiska bladens skärpa. Detta innebär dock att man ibland måste vara försiktig om fingrarna. Hållaren är perfekt att ha tillhands när man kommer till slutet av grönsaken eller rotfrukten så man kan vara trygg att fingrarna inte råkar illa ut. 

En extra bonus med hållaren är det sitter ett litet dekorationsverktyg på sidan. Perfekt när man vill göra det lilla extra och imponera på sina gäster med en trevlig uppläggning.

SPECIFIKATION

Varumärke:Kyocera
FärgSvart
Volym0 cl
MaterialKeramiskt blad
Tål Maskindisk
MaterialinfoPlast samt keramiska blad
Artnr:10062071 /29901004

Så tyckte andra om produkten

4
4
4
4
4
4.0 / 5(10)
för 7 månader sedan
1
1
1
1
1
Det gjorde mig rätt förvånad att den här har fått så bra betyg i många tester. Den är plastig beyond plastig. Den har skranglig konstruktion och släppte dessutom färg vid första användningen. Mandolinen och lådan som grönsakerna ska hamna i passar inte riktigt ihop.
för 9 månader sedan
4
4
4
4
4
Har inte provat alla delar än, men positivt med en uppsamlare.Känns lite ”billig” i plasten som blev en liten besvikelse med tanke på priset.
för 10 månader sedan
4
4
4
4
4
Fruktansvärt vassa.Inställningsvredet känns lite plastigt men inget som man tänker på vid användning.Bra med behållare för det skurna. Har ännu inte använt ostrivaren. Övriga funkar som de ska.
för 10 månader sedan
5
5
5
5
5
Har haft skivvarianten tidigare! Så den vet jag att är bra! Men det hela blevmycket bättre tack vare uppsamlingslådan!
ett år sedan
4
4
4
4
4
Jag köpte denna produkt eftersom jag trodde det skulle vara den allra bästa. Lät bl a bra med keramiska blad. Jag var särskilt intresserad av julienne- mandolinen eftersom jag tycker det blir så gott. Men, men. Jag har använt den till en morot och en palsternacka men två av plasttänderna på mandolinen är redan borta efter det och jag tryckte inte särskilt hårt. Är inte särskilt stark i mig själv som 59-årig otränad. Och jag använde verktyget som skulle akta fingrarna.Annars blev resultatet jättegott. Men varför görs de i svag plast? Annars hade jag gillat utförandet med flera mandoliner och förvaring. Men längtar fortfarande efter en julienneskärare som inte går sönder direkt efter två gångers användning.Efter kontakt med Kundservice fick jag en helt ny julienne-skärare vilket var bra och generöst. Nu håller jag tummarna för att den ska hålla så jag uppgraderar omdömet för bra och snabb service. Tack! :-)
ett år sedan
4
4
4
4
4
Bra set med lock som man kan använda som uppsamlingsskål.
ett år sedan
5
5
5
5
5
Mycket bra produkt.Enkel att använda.
ett år sedan
5
5
5
5
5
Den bästa mandolinen jag prövat & jag har testat några stycken.Använde den första gången på en rawfoodkurs & blev förälskad, ett måste i köket
ett år sedan
4
4
4
4
4
En mycket användbar produkt och med behållaren blir den ännu bättre.
ett år sedan
4
4
4
4
4
Superbra produkt. Använder den jättemycket.