Nordwik

Midjeförkläde Skinn, Mörkbrun

Midjeförkläde Skinn, Mörkbrun
349 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

PRODUKTBESKRIVNING

Handtillverkat designförkläde
För att skydda kläderna och ge ett värdigt och stilfullt intryck bär serveringspersonal på finare restauranger världen över ofta någon typ av kyparförkläde. Med detta förkläde i skinn har svenska Nordwik lyckats kombinera ett tidlöst material med avskalad och klassisk design. Ett rustikt plagg i högsta kvalitet som passar lika bra framför spisen som vid bordsservering.

För tillfällen då du vill ha ett förkläde som är lätt att bära, både viktmässigt och rent estetiskt, är detta ett utmärkt val! Bär det gärna vid grillen en varm sommarkväll, när du dukar bordet och serverar dina gäster! Ett somrigt alternativ till det fullånga förklädet, och samtidigt ett plagg som andas både kunnande och gästfrihet. 

Förklädet är tillverkat för hand i Sverige. Det har en praktisk ficka på framsidan där du kan förvara redskap som behöver finnas nära till hands för dig och dina gäster.

Skötselråd

Skinn är ett levande naturmaterial som behöver viss omsorg för att hålla sig fint över tid. Rengöring sker enklast genom att torka av lädret med en fuktig trasa. Om materialet efter en tids användning börjat få fläckar rekommenderas att man efter rengöringen med trasa varsamt gnuggar in en liten mängd matolja eller läderfett på lädrets blanka sida. Skinnprodukter från Nordwik tumlas med en liten mängd olja i produktion och behöver inte behandlas ytterligare direkt vid leverans. Vill man ändå ge sin skinnprodukt en mer mättad färg och ett mer behandlat uttryck kan man olja in det redan innan första användningen. Här intill hittar du ett kit med produkter som är utmärkta för läderbehandling!


SPECIFIKATION

Varumärke: Nordwik
Färg Brun
Material Skinn
Artnr: 10164854 / 51531110

Tillbehör

Läderkit Premium

Witloft

Läderkit Premium

329 kr