manufacturer logo
Mineral B Pannkakspanna Ø 24 cm -40%

Mineral B Pannkakspanna Ø 24 cm - De Buyer

623.75 kr 373.75 kr 299 kr
st
Välj en variant
  I lager för omgående leverans
(Beräknad leveranstid )
Fri Frakt & 365 dagars öppet köp
  • Pannkakspanna från franska de Buyer
  • Gjord i kolstål som ger riktigt fin stekyta
  • Kan användas på alla värmekällor inklusive induktion

Få en äkta fransk restaurang-känsla i köket med denna högkvalitativa pannkakspanna från de Buyer.

Bättre ju mer den används

Pannkakspannan är en del av den snygga och högkvalitativa Mineral B-serien från de Buyer i kolstål, pannor som blir bättre och bättre ju mer du använder dem. Denna panna har långa kanter, vilket gör den perfekt för tillagning av pannkakor, omeletter eller varför inte råraka.

Fungerar på alla typer av värmekällor

Mineral B är de Buyers toppmodell som är tillverkad i extra tjockt lager plåt, detta gör att värmen fördelas bra och att den går att använda på alla typer av värmekällor, inklusive induktion. Pannan är behandlad med organisk bivax och har ett extra starkt handtag i härdat stål.

Stek med fördel in pannan

Innan du använder denna panna första gången ska du med fördel steka in den. Detta görs genom att först rengöra pannan med hett vatten, häll i ca 1 mm matolja i pannan och värm den tills oljan börjar att ryka, botten ska få en lätt brun färg. Häll ut oljan och torka ur pannan med vanligt hushållspapper och den är redo att användas. Om du har tillagad sura ingredienser, som exempelvis citron eller vitt vin, kan det uppstå lite ljusare fläckar på pannans stekyta. Fläckarna kan enkelt tas bort genom en ny instekning och försämrar inte pannans kvalité.

Tillsätter hälsosam järn till din mat

För att rengöra pannan ska den diskas med hett vatten och helt utan diskmedel. Alla pannor från de Buyer är fri från giftiga ämnen och avger små mängder av järn till maten, som är otroligt hälsosam.

Detta är konsumentversionen från de Buyer och det som skiljer denna från Carbone Plus är att denna har ett lackerat handtag, vilket underlättar rengöring. Denna stekpanna har ett rostskydd i form av en sprayad hinna av bivax som ger en non-stick-funktion.

Bredd/diameter 24 cm
Färg Metall
Non-stick
Material Kolstål
Skötsel
Materialinfo
Kampanjer Fyndhörna

Artnr: 10028754 / 27518310

Så tyckte andra om produkten

5
5
5
5
5
4.8 / 5 (8)
för 5 dagar sedan
5
5
5
5
5
Jag har använt 2gånger och är nöjd
för 18 dagar sedan
5
5
5
5
5
Kvalitet rakt igenom. Se till att bränna in pannan med olja innan du använder den. Googla på "bränna kolstål stekpanna" så hittar du en guide.
för 29 dagar sedan
5
5
5
5
5
Perfekt!! Jag älskar min nya De buyer pannkakspanna, dock behöver lite tid och praktik tills man vänjer/lär sig vid att laga pannkakor i.
en månad sedan
4
4
4
4
4
Fungerade jättebra till pankakorna
en månad sedan
4
4
4
4
4
Lagom stor och det fastnar ej i pannan
en månad sedan
5
5
5
5
5
Helt suverän panna! Smeten fastnar inte som det har en tendens att göra med gjutjärn, underbart med den låga kanten, fattar inte varför jag inte köpt en sådan här panna för längesen.
för 9 månader sedan
5
5
5
5
5
Bästa pannkakspannan. Ingen teflon som pajar efter bara några månader, den här är troligen helt outslitlig. Non-stick om man följer instruktionerna. Diska ur med varmt vatten och torka torr med hushållspapper efteråt, enkelt och snabbt.
ett år sedan
5
5
5
5
5
Helt suverän! Blir bara bättre med tiden!
knivkampanj