manufacturer logo
Mjölkkanna Emma 0,3 l

Mjölkkanna Emma 0,3 l - Stelton

323.75 kr 323.75 kr 259 kr
st
Välj en variant
Fri Frakt
Leveranstid:
365 dagars öppet köp

Emma tmjölktermoskanna i porslin med dubbla väggar låter dig servera både kall och varm mjölk med en säkerhet att mjölken bibehåller sin önskade temperatur. Värm mjölken på spisen och häll den i kannan eller värm direkt i mikrovågsugnen. Tack vare dubbla porslinsväggar håller mjölken sig varm på insidan medan kannan håller sig sval på utsidan. Emma 

mjölktermoskanna har samma eleganta form som kaffetermosen och det 

glaserade porslinet ligger bra i handen. Färgen matchar seriens mjuka blå ton-i-ton-färger. Kannan rymmer 0,3 liter, så mjölken räcker åt många. 

Tål maskindisk samt mikrovågsugn.


Produktspecifikation:

Material: Glaserat porslin.
Bredd: 8 cm.
Höjd: 15 cm.
Volym: 300 ml.
Design: HolmbäckNordentoft.

Emma är en sober och minimalistisk serie för kaffe och te från Stelton. Både kaffe samt tekannan har stålinsatser för att hålla dryckerna varma. Med ett enkelt klick öppnar du hällfunktionen på kaffekannan. Emma är raffinerade retro med starka linjer och fokus på form och funktion.

Emma-serien har en retro-twist i en modern och innovativ design för dagligt bruk. Serien är en del av Steltons designfamilj, Danish Modern 2.0. Den kännetecknas av starka, enkla linjer och är skapad med fokus på form och funktion. Precis som vanligt. Hela Emma-serien kombinerar klassisk design med en modern tolkning där stål, trä och porslin skapar nya klassiker till fikabordet.

Handtaget i bokträ ger termoskannan en speciell nordisk känsla. Med Emma är det nu möjligt att servera te och kaffe i matchande termoskannor i en minimalistisk design som är behagliga att se på. Båda kannorna har stålinsatser och alla delar i serien är i blå ton-i-ton-nyanser som diskret passar in i hemmet.

Material Porslin
Volym 30 cl
Färg Vit

Artnr: 10008116

sommarrea