Coravin

Model 2 Elite Värdepaket, Vinsystem med Dekanterare

Model 2 Elite Värdepaket, Vinsystem med Dekanterare
3 599 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

PRODUKTBESKRIVNING

Superdeal!

Med det här paketet från Coravin får du chansen att köpa en Model 2 Elite i den populäraste färgen tillsammans med en praktisk förvaringsväska och deras patenterade dekanterare - allt till ett riktigt bra paketpris! Dekanteraren skruvar du enkelt fast på din Coravin, och tack vare en teknisk lösning med noggrant utformade små hål så flödar vinet ner i glaset som vatten från ett duschmunstycke. På så sätt maximeras kontakten med luften och vinets smaker och aromer framträder på ett fantastiskt sätt. "Aerator" som dekanterarmunstycket kallas säljs även separat och har ett värde på 699:-. 

I lådan:

  • Coravin Model Two (Standard Needle inkluderas)
  • 2x Coravin Capsules (argongas under tryck)
  • Coravin Aerator
  • Carry Case
  • Needle Clearing Tool

Vin från stängda flaskor

Model 2 Elite från Coravin är en ny innovation som dykt upp på finkrogar och hos vinentusiaster världen över de senaste åren. Principen bakom produkten är lika simpel som den är genial: genom att föra in en tunn nål genom flaskkorken behöver du inte öppna flaskan för att komma åt det exklusiva vinet. Istället flödar vinet genom nålen och ner i ditt glas. 

Ädelgas eliminerar yttre exponering

En tunn nål för upphällning av vin är en smart produkt i sig då den lilla öppningen minimerar införsel av luft i flaskan - men Coravin stannar inte där. Hela tanken bakom produkten är att du ska kunna hälla upp ditt vin glas för glas och ändå låta innehållet i flaskan vara lika opåverkat som om flaskan fortfarande stått kvar på hyllan. Lösningen stavas argon. Med Model 2 Elite följer två stycken kapslar innehållande denna tunga ädelgas, vilken fyller tomrummet i flaskan varefter du häller upp ditt vin.

Resultat

Argonet reagerar inte med vinet utan fyller sin funktion genom att hålla flaskan fri från vanlig luft. Därför är det kanske inte så konstigt att fina restauranger och vinkännare älskar denna produkt - den gör det ju möjligt att servera årgångsviner ett glas i taget, där det sista håller samma kvalitet som det första! Med Coravin behöver du inte längre avväga vid vilket tillfälle den där dyra flaskan ska öppnas. Avnjut ett glas till en god middag och lägg flaskan tillbaka i vinstället. Vill du ta nästa glas flera månader senare? Inga problem - Coravin har sett till att vinets kvalitet är samma som om det aldrig hällts upp tidigare.

Elegans och frihet

Model 2 Elite har en enastående design med vackra linjer och en elegant yta. Hålet som den tunna nålen gör vid användning är så pass litet att korken försluter sig själv när nålen dras ut. Observera att Coravin endast kan användas på flaskor med kork, och inte skruvkorkar i metall. Upplev friheten att kunna njuta av fina viner - ett glas i taget! Vinsystemet lämpar sig perfekt för kvällar där vinet står i centrum. Nu kan du och dina vänner smaka på flera olika viner under kvällen utan att öppna en enda flaska! 

SPECIFIKATION

Varumärke: Coravin
Artnr: 10178428 / 54134236

Så tyckte andra om produkten

5
5
5
5
5
5.0 / 5 (1)
för 5 månader sedan
5
5
5
5
5
Precis som förväntat! Nöjd.