manufacturer logo
Mono Stavmixer 140W röd -20%

Mono Stavmixer 140W röd - Bamix

1 868.75 kr 1 498.75 kr 1 199 kr
st
Välj en variant
  I lager för omgående leverans
(Beräknad leveranstid )
Fri Frakt & 365 dagars öppet köp
  • Softgrip-handtag
  • Två hastighetsinställningar
  • Enkel rengöring

Klassisk stavmixer från schweiziska Bamix. Gör det enkelt att blanda och mixa med denna kraftfulla stavmixer i snygg design. 

Från glass till majonäs

Blandaren är perfekt för puréer, majonäs och smoothies. Allt som du vill ha en lite krämig konsistens på. Vispen använder du när du önskar något luftigt, som grädde eller såser. Multibladet är perfekt för att hacka grönsaker, frukter och bär. Perfekt för att använda frysta frukter för att göra nyttig och hälsosam glass. Ett tips är att använda dig av de lite brunare bananerna, som du annars brukar slänga, och dela upp dem i bitar och placera i frysen. Mixa dem sedan med denna stavmixer och du får en välsmakande och krämig glass.

Två hastighetsinställningar

Stavmixern är utrustad med ett softgrip-handtag och har två olika hastighetsinställningar. Den är vattentät upp till knapparna på maskinen, vilket gör den otroligt enkelt att rengöra då du kan skölja av den i rinnande vatten. Du kan även använda den direkt ner i dina kokkärl.

Energisnål motor

Den starka energisnåla motorn har en förbrukning på endast 140 watt och maskinen lämpar sig lika bra för dig som är vänster- eller högerhänt. Levereras med väggstativ, multiblad, visp, hackare och 600 ml mixerkanna med lock som rymmer 600 ml. 

Kabellängd: 1,9 m.

Effekt 140 W
Material Plast
Volym 60 cl
Skötsel
Tillbehör Väggstativ, multiblad, visp, hackare och 600 ml mixkanna med lock
Kampanjer Fyndhörna
Garanti
Färg Röd
Presenttips

Artnr: 10021731 / 26944386

hostrea