manufacturer logo
Opera Gryta i koppar 22 cm

Opera Gryta i koppar 22 cm - Ruffoni

2 536.25 kr 2 536.25 kr 2 029 kr
st
Välj en variant
Fri Frakt
Leveranstid:
365 dagars öppet köp
  • Klassisk design
  • Utsökt kvalitet och lång livslängd
  • Dubbla handtag för enkel förflyttning
  • Perfekt för både kokning och stekning

Det italienska varumärket Ruffoni är känt världen över för sina fantastiska kopparprodukter. De har idag flera olika serier med pannor, grytor, kastruller och kakformar till försäljning. Kopparprodukterna är inte bara framtagna för att erbjuda professionell standard, utan även unik, klassisk och vacker design. 

Opera-serien är gjord av 1,5-2 mm tjock, solid koppar som hamras och formas för hand. Grytan i denna serie har en diameter på 22 cm och handtag i gjuten mässing. Liksom övriga Ruffoni-produkter kan den användas på alla värmekällor, dock ej induktionshällar. Koppar är en utmärkt metall för matlagning, tack vare dess värmeledande funktion. Därför behöver du inte särskilt hög värme när du lagar mat i kopparkärl, utan låg till medelhög värme räcker gott. Koppar kan efter en tid skifta färg på grund av oxidering, men med en metallputs för koppar får du snabbt tillbaka glans och originalfärg på dina kärl. Precis som med andra kvalitetsgrytor är det viktigt att du är försiktig med de verktyg du använder vid matlagning, och vi rekommenderar redskap i silikon eller trä för att vara så skonsam som möjligt mot metallen. Vid rengöring bör kastrullen handdiskas med en mjuk svamp, och hårt skrubbande bör undvikas. 

Ruffonis kopparkärl är en riktig klassiker, en perfekt kombination av skönhet och funktionalitet. Produkter från Ruffoni är helt enkelt en investering som med rätt vård och omsorg skänker glädje till både öga och gom hela livet. 

Bredd/diameter 22 cm
Färg Metall
Material Koppar
Induktion
Tål Maskindisk
Skötsel Bör handdiskas med mjuk svamp. Behandla med metallputs anpassad för kopparprodukter för att återfå färg och glans.
Ingår lock
Garanti
Tillbehör
Materialinfo
Kampanjer
Presenttips

Artnr: 10022658