Hamilton Beach

Paninigrill med Temperaturval

Paninigrill med Temperaturval
532 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

  • Kombinerad klämgrill och bordsgrill

  • Steglös termostat med gradtal i celsius

  • Hela 5 års garanti

  • Gedigen konstruktion i rostfritt stål

PRODUKTBESKRIVNING

"Good Thinking" från USA's populäraste varumärke för köksapparater

Hamilton Beach är USA's största varumärke för köksapparater*, mycket tack vare den kompromisslösa kvaliteten på produkterna i kombination med deras innovativa lösningar på vardagsproblem. "Good Thinking" är deras slogan - och just det är någon som genomsyrar den här fantastiska bordsgrillen! Med en konstruktion i rostfritt stål är den precis så gedigen och högkvalitativ som den ser ut. Den har värmesystem i både plattorna vilket gör den otroligt mångsidig!

Öppen eller stängd grillning

För att ge dig som kund maximal nytta med dubbla värmesystem så har Hamilton Beach utformat grillen för att den ska täcka så många användningsområden som möjligt. För tillfällen då du vill ha en snabb och effektiv öppen grillning fäller du bara upp grillen maximalt, och kan då placera dina råvaror ovanpå de båda frilagda grillytorna. Perfekt även när du har fler ingredienser att tillaga då grillen plötsligt får en dubbelt så stor grillyta!

 Vill du istället göra en panini eller snabbt grilla kött, fisk eller kyckling? Använd då grillen i sitt ihopfällda läge. Det tunga locket gör att smörgåsen eller köttet kläms ihop och får de karaktäristiska och aptitliga grillränderna på både den under- och översidan. Överblivet fett från grillningen samlas upp i en medföljande lilla behållaren vilket ger förutsättningar för ett mer hälsosamt resultat. Grillplattorna är nonstick-belagda vilket både motverkar att maten bränner fast samtidigt som det underlättar rengöring.

Grillytan vid pressgrillning är 22 x 29 cm, och vid öppen grillning blir den totalt hela 22 x 58 cm.

Temperaturkontroll för perfekt resultat

För att du ska få maximal kontroll på grillningen så är grillen utrustad med en steglös termostat. På så vis kan du välja exakt temperatur beroende på vad du vill grilla. Gradtalen på bilderna är tyvärr i Fahrenheit, men den faktiska produkten visar grader i Celsius. Nu behöver du inte längre gissa vilken temperatur din bordsgrill håller!

Utrustad med dubbla signallampor: en som visar när grillen är inkopplad, och en som visar när vald temperatur har uppnåtts. Levereras med stekspade/-skrapa och droppskål för överblivet fett. 

Marknadsledande garanti

Hamilton Beach är så säkra på kvaliteten på den här grillen att de gett den en garantitid på hela 5 år! Med en sån garanti kan du verkligen känna dig trygg med din produkt och vara säker på att du har en grill som levererar bra resultat i flera år framöver! 

* Antal sålda enheter 2016

SPECIFIKATION

Varumärke: Hamilton Beach
Effekt 1500 W
Material Rostfritt stål
Garanti 5 år
Färg Rostfritt stål
Artnr: 10133413 / 33431828

Så tyckte andra om produkten

4
4
4
4
4
4.4 / 5 (5)
för 6 dagar sedan
5
5
5
5
5
👍👍🏻👍🏽
för 11 dagar sedan
4
4
4
4
4
Fungerar bra!
för 13 dagar sedan
4
4
4
4
4
Kommer upp i temperatur relativt snabbt. Kunde önskat mer tyngd i locket, nu får man pressa lite mer själv initialt. Har hittills endast provats för paninis (varma mackor). Fina resultat för vanligt rostbröd men även baguett och ciabatta. Ett tips är att lägga mackorna i dubbelvikt bakplåtspapper, då slipper man rengöra efteråt.
för 10 månader sedan
5
5
5
5
5
Den är snabbare och man kan köra fler toast samtidigt vilket är bra med två tonåringar i huset
ett år sedan
4
4
4
4
4
Fungerar bra och är lätt att använda / rengöra. Tillräckligt stor så hela familjen kan få all mat klar samtidigt. Fungerar utmärkt även till kött och grönsaker så vi gör inte bara paninis eller varma mackor på den. Enda anmärkningen är att det är en lite vinglig / omständig mekanism att fälla ihop / spärra handtaget i utfällt läge.