Severin

Partygrill Raclette & Grillsten, 8 pannor

Partygrill Raclette & Grillsten, 8 pannor
639 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

PRODUKTBESKRIVNING

Vad är raclette?

Raclette är en ostsort som smälter på ett väldigt fint och speciellt sätt under hög värme. En raclette-grill består i grunden av en grillplatta på vilken du steker och grillar olika råvaror, så som kallskuret och grönsaker. Under grillplattan placerar du medföljande småpannor, fyllda med en skiva raclette-ost i varje. När råvarorna är klara och raclette-osten smält i sin form skrapar du ur osten och äter den tillsammans med det du just tillagat. Lika trevligt tillsammans med barnen som med vännerna. Alla får laga sin egen mat runt matbordet!

Hur gör man?

Köp en ordentligt stor raclette-ost (gärna ett par olika sorter). Fyll upp matbordet med tunt skuren chark, korvar, färska grönsaker och tillbehör. Ställ raclette-grillen i mitten av bordet och sitt ner. Då allt som behövs redan står på bordet kan gästerna fokusera på varandra och tillagningen under hela kvällen.

Partygrill Raclette & Grillsten, 8 pannor

Tyska Severin har tagit fram den här raclettegrillen med kombinerad grillyta. Ena halvan består av tjock natursten som ger ett riktigt bra stekresultat till kött och skaldjur. Andra halvan är en nonstick-belagd gjutjärnspanna med struktur. Den delen kan även vändas, och du får då fram små formar som är anpassade för stekning av fyra små crepes. Sammantaget är detta en otroligt mångsidig raclette-grill som verkligen ger dig alla förutsättningar att tillsammans med vännerna runt bordet tillaga en mångfasetterad middag med flera olika smårätter.

Pannorna är självklart även de belagda med ett högklassigt nonstick-material som underlättar rengöring och motverkar att ingredienser bränner fast. Kommer med 8 st pannor.

Effekt: 1500W

Justerbar termostat för fullständig värmekontroll. 

Total grillyta på hela 49 x 25 cm.


SPECIFIKATION

Varumärke:Severin
Artnr:10042651 /28213540

Så tyckte andra om produkten

4
4
4
4
4
4.5 / 5(2)
för 28 dagar sedan
4
4
4
4
4
En väl fungerande Raclett.
ett år sedan
5
5
5
5
5
Den fungerade precis som jag tänkt. Mycket bra,jag är nöjd.