manufacturer logo
Perfect Plus tryckkokare 6,5 liter-42%

  Perfect Plus tryckkokare 6,5 liter - WMF

  2 499 kr1 439 kr
  st
  Välj en variant
   Beställningsvara
  (Beräknad leveranstid5-8 arbetsdagar)
  Fri Frakt &365 dagars öppet köp
  • Tillaga flera rätter samtidigt
  • Energibesparande
  • 3 års garanti

  Tillaga din mat på ett modernt, snabbt och hälsosamt sätt med en tryckkokare. Med en Perfect Plus tryckkokare så lagar du maten under tryck på över 100 grader!

  Spara både tid och energi

  Det extrema trycket och den höga temperaturen minskar tillagningstiden med hela 70 %, samtidigt som du även sparar 50 % energi. Detta gör att du både värnar om miljön, och sparar in tid som du kan lägga på annat än din matlagning, perfekt för den stressiga vardagen.

  Bevara naturliga mineraler och näringsämnen

  Fördelen med denna typ av matlagning är att de flesta vitaminer, mineraler och näringsämnen bevaras i råvaran. Du kan tillaga det mesta i din tryckkokare, som grönsaker, kött och fisk. Idealt för att skapa härliga soppar och grytor.

  Beprövad teknik i en modern design

  Just denna tryckkokare Perfect Plus från WMF är en kombination av en beprövad teknik och en modern design. Kontrollelement är impregnerade i handtaget och visar tydligt de olika inställningar. 

  Säkerställer en lång livslängd

  Tryckkokaren är tillverkad av rostfri Cromargan stål, vilket gör att den skyddas mot skador och säkerställer en lång livslängd. Den är utrustad med en TransTherm universell bas, vilket gör att den är lämplig att användas på alla typer av spisar. Tack vare det flamskyddande handtaget och sida av gryta så är WMF Perfekt Plus även lämplig att använda på en gasspis.

  Enkel och smidig rengöring

  Den smarta mätskalan på tryckkokarens insida gör det enkelt att mäta ut exakta ingredienser och mängd. Rengöringen är även den väldigt enkel, ta bort handtaget och skölj under rinnande vatten, placera locket och grytan i diskmaskinen och det är klart.

  Produkten har en kapacitet på 6,5 liter och mäter Ø 22 cm och finns även i en mindre storlek som rymmer 4,5 L.

  Volym650 cl
  FärgMetall
  MaterialRostfritt stål
  Induktion

  Artnr:10042289 /28209378