WMF

Perfect Plus tryckkokare 6,5 liter

Perfect Plus tryckkokare 6,5 liter
  1 999 kr
  LÄGG I KUNDKORG
  I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
  Fri Frakt
  Öppet köp
  Snabb leverans

  • Tillaga flera rätter samtidigt

  • Energibesparande

  • 3 års garanti

  PRODUKTBESKRIVNING

  Tillaga din mat på ett modernt, snabbt och hälsosamt sätt med en tryckkokare. Med en Perfect Plus tryckkokare så lagar du maten under tryck på över 100 grader!

  Spara både tid och energi

  Det extrema trycket och den höga temperaturen minskar tillagningstiden med hela 70 %, samtidigt som du även sparar 50 % energi. Detta gör att du både värnar om miljön, och sparar in tid som du kan lägga på annat än din matlagning, perfekt för den stressiga vardagen.

  Bevara naturliga mineraler och näringsämnen

  Fördelen med denna typ av matlagning är att de flesta vitaminer, mineraler och näringsämnen bevaras i råvaran. Du kan tillaga det mesta i din tryckkokare, som grönsaker, kött och fisk. Idealt för att skapa härliga soppar och grytor.

  Beprövad teknik i en modern design

  Just denna tryckkokare Perfect Plus från WMF är en kombination av en beprövad teknik och en modern design. Kontrollelement är impregnerade i handtaget och visar tydligt de olika inställningar. 

  Säkerställer en lång livslängd

  Tryckkokaren är tillverkad av rostfri Cromargan stål, vilket gör att den skyddas mot skador och säkerställer en lång livslängd. Den är utrustad med en TransTherm universell bas, vilket gör att den är lämplig att användas på alla typer av spisar. Tack vare det flamskyddande handtaget och sida av gryta så är WMF Perfekt Plus även lämplig att använda på en gasspis.

  Enkel och smidig rengöring

  Den smarta mätskalan på tryckkokarens insida gör det enkelt att mäta ut exakta ingredienser och mängd. Rengöringen är även den väldigt enkel, ta bort handtaget och skölj under rinnande vatten, placera locket och grytan i diskmaskinen och det är klart.

  Produkten har en kapacitet på 6,5 liter och mäter Ø 22 cm och finns även i en mindre storlek som rymmer 4,5 L.

  SPECIFIKATION

  Varumärke:WMF
  Serie:Perfect Plus
  Volym650 cl
  FärgMetall
  MaterialRostfritt stål
  Induktion
  Artnr:10042289 /28209378

  Så tyckte andra om produkten

  5
  5
  5
  5
  5
  5.0 / 5(2)
  för 10 månader sedan
  5
  5
  5
  5
  5
  Min första tryckkokare så jag kan inte jämföra den med andra tryckkokare. Men otroligt enkel att använda och rengöra. Maten blir jättebra!
  ett år sedan
  5
  5
  5
  5
  5
  Både lättanvänd och lättdiskad!